вівторок, 14 лютого 2017 р.

День святого Валентина

День Святого Валентина - свято доволі розповсюджене. Його святкують у всіх країнах світу.
В Зіньківській районній бібліотеці для дітей святкували День Святого Валентина. На свято завітали учні 4-Б класу Зіньківської спеціалізованої школи №2. Діти ознайомилися з історією виникнення свята, а потім презентували валентинки виготовлені своїми руками. Діти виготовили коробку, куди протягом тижня вкидали валентинки. А на святі класовод Липенко Тамара Володимирівна вручала ці валентинки адресатам. Свято пройшло в чудовій веселій атмосфері. Бібліотекарі дитячої бібліотеки теж засвідчили свою любов до маленьких читачів - в кінці свята діти отримали  валентинки від працівників  дитячої бібліотеки, як учні кращого класу, що часто відвідують дитячу бібліотеку, беруть участь у театралізованих дитячих ранках, що проводяться у бібліотеці, та з нагоди свята.




Діти готувалися до свята заздалегідь, виготовляли валентинки своїми руками для однокласників та класовода Липенко Тамари Володимирівни, чим засвідчили свою любов та повагу до оточуючих. 



Тут є валентинки виготовлені за допомогою аплікації, як витинанки, та навіть є печиво в формі сердечок. Діти проявили усю свою фантазію і креативність.








Валентинка "Мишача сім`я" виготовлена Трикоз Златою.



Трикоз Злата та Чабан Ліка зі своїми стилізованими валентинками. 


Розмаїття валентинок, що засвідчує любов і повагу до однокласників та теплі, дружні відносини в класі.





Валентинка "Півники".







Валентинки "інкрустовані" цукерками "Солодкого свята".
 



Немає коментарів:

Дописати коментар