пʼятниця, 13 вересня 2024 р.


«A Magik Box»

нижковий вернісаж) 


          Ура!!! Ура!!! Ура!!!

       Нові книги для наших юних читайликів - це завжди свято! А особливо коли це книги англійською мовою! Адже англійська мова вже досить давно ввійшла в наше повсякденне життя. Ігри і програми на комп’ютерах, рекламні бігборди, вивіски бутиків і кав’ярень, фільми і книги англійською. Знання англійської дає перспективи і нові можливості кар’єрного розвитку, відкриває доступ до різноманітної інформації зі світу науки, культури та техніки.

       У червні 2022 року  ГО «PEN  Ukraine» розпочав проєкт "Незламні бібліотеки". У рамках цієї ініціативи за підтримки іноземних партнерів, українських видавництв та небайдужих українців ГО «PEN  Ukraine» зібрав і передав нові книжки українською й англійською мовами для бібліотек на звільнених та прифронтових територіях, що постраждали через війну росії проти України.

     Хоча зараз їхній пріоритет - бібліотеки на деокупованих та прифронтових територіях, та для бібліотек Полтавщини вони привезли сукупно 1500 примірників різних видань. Нещодавно  57 таких книг отримала і КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка». Серед них і книги англійською мовою для дітей шкільного віку.

         З ними вже встигли  ознайомитись учні 2 класу Зіньківського ліцею ім.М.Зерова. Завідувачем ВОД КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка» Наталією Панасюк для них був проведений книжковий вернісаж «A Magik Box». Цікава розповідь про книги-новинки викликала неабияку зацікавленість дітлахів.


     Тож запрошуємо всіх любителів книги прийти до бібліотеки і не лише познайомитися з новинками, а й обрати собі книгу до смаку. Ми впевнені, що нова англійська  література зацікавить широке коло читачів - і тих, хто лише почав вивчати англійську мову, і   тих хто хоче покращити вже набуті знання з англійської.

      Висловлюємо ГО «PEN  Ukraine»  велику та щиру подяку  за чудові  англомовні книги для наших читачів!!!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар