четвер, 26 вересня 2024 р.

 

Проєкт

«Крокує книжка до малят»

Людське життя починається з дитинства. А дитинство - це щасливі мрії, яскраві фантазії та радісний сміх. Найщасливіші ті люди, які мають можливість входити у весняно-барвінковий світ дітей, радіти тому, чому радіють діти, співати й мріяти з ними.

         Працівники відділу обслуговування дітей КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім. В. Г. Короленка" розпочинають новий проєкт «Крокує книжка до малят», який передбачає відвідуваня бібліотекарями діток закладу дошкільної освіти  ясла-садка  №2 «Сонечко» двічі на місяць. Вихованців закладу бібліотекарі знайомитимуть з  цікавими книжковими та періодичними виданнями, долучаючи маленьких чомучок до безмежного книжкового світу та виховуватимуть в них любов до читання. Також в планах проєкту поєднання читання з ігровими елементами.  

         Вчора, під час першого візиту бібліотекарі Наталія Панасюк та Валентина Мирошніченко познайомилися з малечею, розповіли їм про бібліотеку і книги, про розважальні заходи, які проводять у бібліотеці. Дітки із цікавістю переглядали запропоновані бібліотекарями журнали, знайомились з розмальовками, згадували казкових героїв, весело реагували на яскраві ілюстрації.

       

     Бібліотекарів приємно вразила чудова домашня атмосфера, що панує у дошкільному закладі, і укриття, в якому, зважаючи на оголошену тривогу довелося проводити захід, приваблює затишком та вкладеною в його облаштування любов’ю до дітей.

         В прекрасному настрої промайнув відведений на ознайомлення з дитячими журналами час. Дивлячись на веселі обличчя дітей,  на душі стає радісно і легко! Віримо, що наш проєкт стане тією позитивною миттєвістю, якої зараз нам всім зараз так не вистачає!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар