вівторок, 4 червня 2024 р.

 

Дзвіночки пам'яті

(до Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України)

З 2014-го року діти України страждають від військових злочинів та жорстокості, з якими на нашу землю прийшла армія росії. Тисячі й тисячі маленьких українців знаходяться далеко від власних домівок, в евакуації. Є такі, кого ворог примусово вивіз до росії й там утримує. А ще є сотні маленьких сонечок, які вже ніколи не простягнуть ручки до мами чи тата, чий дзвінкий сміх вже ніколи не пролунає!

Рішенням Верховної Ради України від 1 червня 2021 року було запроваджено встановити 4 червня   Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Цей важливий день вкотре нагадує нам – ми завжди пам’ятаємо про злочини росії, ми розділяємо з рідними біль втрати від передчасно обірваного нелюдами життя маленьких українців. А ще маємо зробити усе, аби зупинити ворога, вигнати його геть з нашої землі та здобути мир і спокій для наших дітей.

У День пам’яті користувачі відділу обслуговування дітей Зіньківської публічної бібліотеки  вшанували хвилиною мовчання маленьких українців та долучились до тихої акції «Дзвіночки пам’яті».








Немає коментарів:

Дописати коментар