пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

 Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Цікаві факти про СпасоПреображенську церкву в Мошнах, Городківку та її казковий костел, гору Петрос розповість нашим читачам стаття «Мальовничі куточки України».




1.    Мальовничі куточки України (Цікаві факти). // Задавака. – 2022. - 5 – 6. – С 3.


В цей дуже складний та страшний час для нашої країничас війни, російські окупанти всюди залишають свої смертельні «трофеї» - найчастіше це різні міни, артилерійські та танкові снаряди, ручні гранати. Також рашисти не просто мінують українські міста та села, а й залишають заміновані предмети, щоб завдати максимальних збитків мирним мешканцям. Що робити, якщо ви виявили боєприпаси або підозрілий предмет, розкаже стаття «Небезпечні «трофеї»: що робити, якщо знайшли підозрілий боєприпас чи предмет».




2.    Небезпечні «трофеї»: що робити, якщо знайшли підозрілий боєприпас чи предмет (Школа виживання). // Задавака. – 2022. - 5 – 6. – С 9.


Сьогодні, як ніколи, українці готові кричати на весь світ про ситуації на нашій Батьківщині та просити світову спільноту не залишатись осторонь. Про українських зірок: співаків, гумористів, акторів, режисерів, які вступили до лав територіальної оборони та ЗСУ нашим читачам розповість стаття «Зірки боронять Україну!».




3.    Зірки боронять Україну!. // Задавака. – 2022. - 5 – 6. – С 10.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар