середу, 5 листопада 2014 р.

Найталановитіший і найпопулярніший дитячий письменник сучасності - Сашко Дерманський

Любі діти! Запрошуємо вас прочитати книги сучасного українського дитячого письменника Олександра Дерманського, який пише для дітей в жанрі фентезі, чарівної казки, чарівної повісті. Він автор 10 дитячих книг: "Володар Макуци, або Пригоди вужа Ониська", "Король Буків, або таємниця Смарагдової книги", "Чудове Чудовисько, "Бабуся оголошує війну", "Танок Чугайстра", "ЦарствоЯблукарство", "Чудове Чудовисько в країні жаховиськ", "Корова часу".


Так повелося у світі, що всі бабусі лагідні, добрі та сумирні. Одначе коли підлий приблуда космічний посмітюх занапащає усе живе на Землі, перетворюючи планету на смітник, тоді Ониськова бабуся Катастрофа оголошує війну негідникам.


Що робити коли сонце падає? Як покататися на міжгалактичному мацуклеті? Чи легко врятуватися від метеоритного дощу?  Як врятувати корову від зоопарку? Не знаєш? Тоді хутчіше познайомтесь з вужем Ониськом, і він вам усе розповість! 
То ж завітайте, діти до Зіньківської районної бібліотеки для дітей, де чекають на вас ці чудові книги Сашка Дерманського!

Немає коментарів:

Дописати коментар