четвер, 1 жовтня 2020 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Якщо вірити прогнозам журналу The Economist, уже в найближчому майбутньому роботи зі штучним інтелектом замінять бухгалтерів, роздрібних продавців, і операторів звязку.

Із розвитком високих технологій поступово зникатиме потреба в деяких спеціальностях, які зараз нам здаються звичними і навіть незамінними. Такий процес відбувається не вперше: у середині ХІХ ст. досягнення індустріальної революції не залишили шансів вижити ряду професій і ремесел, які в ті далекі часи теж здавалися цілком природними і необхідними.

Які ж професії поступово зникли з ринку праці відповідно до статистики Бюро зайнятості США, яка ведеться аж з 1850 р., розповість стаття «Професії, що зникли назавжди».




1.    Професії, що зникли назавжди (Цікаві факти). // Задавака. – 2020. - 18. – С 3.

Напевно кожен з нас сто разів чув від дорослих таку фразу: «Не розмовляй з незнайомцями!». Це правило діє і в інтернетіСтаття «Безпека в інтернетіспілкуйся з задоволенням!» навчить Васщо потрібно робити для того щоб не втрапити в неприємну халепу в майбутньому.




2.    Безпека в інтернеті: спілкуйся з задоволенням!. // Задавака. – 2020. - 18. – С 4.

Стаття «Знакові моменти у житті Андрія Шевченка» розповість юним вболівальникам футболу цікаві факти про життєвий шлях Андрія Шевченкатренера національної збірної України з футболу.




3.    Знакові моменти у житті Андрія Шевченка. // Задавака. – 2020. - 18. – С 6.

Мода так чи інакше впливає на наше життяА що Ви знаєте по моду і про теякі бренди є найпопулярнішими на даний часСтаття «Цікаве модознавство» розповість Вам про найвідоміші бренди світута про теякі ж все таки бренди одягу і не тільки вважаються найдорожчими.

Дівчаткаякі полюбляють носити довгі коси та «хвости» з допомогою статті «Догляд за волоссям» навчатьсящо потрібно робити для того щоб волосся стало менш ламким та доглянутим.




4.    Цікаве модознавство. // Задавака. – 2020. - 18. – С 12.

5.    Топ найдорожчих брендів світу. // Задавака. – 2020. - 18. – С 12.

6.    Догляд за волоссям (Секрети по догляду за волоссям). // Задавака. – 2020. - 18. – С 13.

Осінні вироби зачаровують красою та затишкомБагряне листяжолудікаштани та шишки – чудовий будівельний матеріал для найрізноманітніших саморобокТож якщо на носі шкільна виставка – ярмарока Ви й досі не вигадаличим здивувати друзівто з допомогою статтей «Осінній ярмарок – час для творчості» та «Казкові мешканці» Ви навчитеся робити будиночок із природних матеріалівя також мешканцівякі житимуть в ньому.




7.    Осінній ярмарокчас для творчості (Будиночок із природних матеріалів. Рукоділля). // Задавака. – 2020. - 18. – С 14.

8.    Казкові мешканці (Поробки з природних матеріалів). // Задавака. – 2020. - 18. – С 14.

З наступними статтями «Пенал «Котик» та «Обруч – косинка на голову»  юні вишивальниці зможуть пошити собі не тільки оригінальний пенал для олівців та ручока й зробити незвичний обручякий зможе прикрасити будь – яку красиву зачіску юної господині.




9.    Пенал «Котик» (Рукоділля). // Жасмин. – 2020. - 9. – С 6.




10.     Обручкосичка на голову (Рукоділля). // Жасмин. – 2020. - 9. – С 19.

Зі статтею «Смажені пиріжки» дівчатка навчаться випікати ці неймовірні смаколикиякими зможуть пригостити своїх рідних та близьких друзів.




11.     Смажені пиріжки (Рецепт пиріжків). // Жасмин. – 2020. - 9. – С 20.

А також зі статтею «Тільда «Прогулянка», зможуть змайструвати собі популярну текстильну лялькуяку придумала шведська художниця і дизайнерка Тоні Фіннангер.




12.     Тільда «Прогулянка» (Текстильна лялька. Рукоділля). // Жасмин. – 2020. - 9. – С 22.

Наступна стаття «Кажан» для тиххто вміє вязати гачком.




13.     Кажан (Вязання качком. Рукоділля). // Жасмин. – 2020. - 9. – С 24.

Скарбничка цікавого з журналу «Моє хобі» розповість юним читачам про старовинний пісенний жанр – колискову.




14.     Колискова (Давній пісенний жанр. Скарбничка цікавого). // Моє хобі. – 2020. – 9. – С 15.

Про найбільший національний парк Австралії – Какадуюним природознавцям розповість стаття «Національний заповідник Какаду».




15.     Національний заповідник «Какаду» (Найбільший національний парк Австралії). // Моє хобі. – 2020. – 9. – С 16.

Саме за велику родину плазунів підряду ящірок Геконові розповість стаття «Гекони».




16.     Гекони (Велика родина плазунів підряду ящірок). // Моє хобі. – 2020. – 9. – С 18.

Хто з Вас хоч щось знає про бразильське національне бойове мистецтво Капоейращо поєднує в собі елементи танцюакробатикигри й яке супроводжується національною бразильською музикою?! Стаття «I  Capoeira» познайомить Вас з цим незвичним для нас бойовим мистецтвом.

Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагодігарного перегляду



17.     I Capoeira (Бразильське національне бойове мистецтво). // Моє хобі. – 2020. – 9. – С 20.


Немає коментарів:

Дописати коментар