неділю, 19 квітня 2015 р.

Найкращий читач - 2015


        З метою заохочення дітей до систематичного читання книг, виявлення читацьких уподобань та популяризація кращої української та світової літератури,  в Зіньківській районній бібліотеці для дітей пройшов 2-й відбірковий (районний) етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач - 2015". Цього року конкурс було присвячено 80-річчю від дня народження видатного українського поета Василя Симоненка, а також її Величності - книзі.
В конкурсі прийняли участь 12 найактивніших користувачів бібліотек  Зіньківської ЦБС, переможців 1-го етапу конкурсу,  що проходив на базі шкільних та сільських бібліотек.
         Учасники конкурсу показали свою ерудованість, начитаність, широку обізнаність у творах українських та світових письменників та поетів, вміння спілкуватися, взяли участь у грі-турнірі по творчості дитячих письменників, вікторині "Василь Симоненко  - наш сучасник".







У напруженій боротьбі звання найкращого читача Зіньківського району серед учнів 6-х класів виборола Господаренко Владислава -  користувачка Власівської бібліотеки-філіалу, серед семикласників - Блажко Наталія, користувачка шкільної бібліотеки Зіньківської СШ І-ІІІ ст. №2.
Подяки за активну участь у конкурсі нагороджені: Шиян Олексій (6-й клас), Лютенсько-Будищанська бібліотека-філіал та Северин Дар`я (7-й клас)  Проценківська бібліотека-філіал.
Переможці були нагороджені грамотами, подяками та солодкими призами.


Немає коментарів:

Дописати коментар