пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Літечко запрошує до літнього читання


Із книгою і словом подружися,
Хай буде книга - твій насущний хліб.
Тож зачерпни із неї і напийся
Снаги, що в серці залишає слід.
Читайте книги, юні друзі:
Учіться мріяти й творить
І будуть невмирущі музи
Про вас з любов`ю говорить.

В читальному залі Зіньківської районної бібліотеки для дітей відбувся дитячий ранок "Книжкова райдуга дитинства" на якому учні 1-а та 1-б класів Зіньківсьої спеціалізованої школи №2 ознайомилися з бібліотекою та її мешканцями - книгами. А ввела дітей в цей прекрасний храм сама його володарка - Королева Книги, яка разом з лікарем Айболитом, що книги лікує, познайомили дітей та Незнайку з правилами користування книгою, запросили Їх стати членами клубу літнього читання. Діти із великим задоволенням подивилися лялькову виставу, яку підготували для них бібліотечні працівники.




Юні артисти -  учні 4-б класу Зіньківської спеціалізованої школи №2 Зеленська Аріана, Нікішина Саша, Храпач Аня  розповіли малюкам про дитячу бібліотеку та книги, читали вірші.



Навіть ті, хто не вміє читати,
Тут гортають книжок сторінки.
Лялька і книга -веселі спектаклі,
Їх відвідують всі залюбки.





Бібліотечне занурювання по правах дитини


Правознавча гра-квест "Перехрестя мудрого закону" відбулася в Зіньківській районній бібліотеці для дітей за участю провідного спеціаліста Зіньківського управління юстиції  Жмурко Анни Олександрівни. Учні 4-а та 4-б класів Зіньківської спеціалізованої школи №1 із великим задоволенням відпивідали на питання правознавчої вікторини "Жартівливі криміналісти", грали в правознавчі ігри і переглядали уривки з фільмів та відгадували їх назви.






Немає коментарів:

Дописати коментар