четвер, 13 жовтня 2016 р.

Виховуємо громадянина - патріота України

День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас із Днем Українського козацтва. 

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек до Дня Захисника Вітчизни в читальному залі Зіньківської районної бібліотеки для дітей відбувся День пам`яті "Нам жити та пам`ятати" за участю учнів 7-Б класу Зіньківської спеціалізованої школи №2. Метою заходу було виховання патріотизму у підростаючого покоління, сприяння формуванню патріотичних почуттів та громадянської самосвідомості учнів шляхом залучення їх до читання, виховання любові до України. 

Під час заходу була використана електронна презентація "Герой нашого часу", присвячена випускнику Зіньківської спеціалізованої школи №2, воїну АТО, що загинув під час несення служби на Донбасі Кузьменку Віталію. Діти хвилиною мовчання вшанували пам`ять героя.







Під час презентації книжкової виставки "Козацька слава України" Харченко Антон, Захаркіна Іра, Сигида Ліза, Дузь Ліза, Хмілевська Вікторія, Небесний Роман, Літвішко Світлана. 




Немає коментарів:

Дописати коментар