пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Домовичок-читайлик шукає друзів

Любі маленькі читачі! А ви знаєте, що в дитячій бібліотеці живе чарівний добрий та хороший загадковий невидимий Домовичок-читайлик.   Домовичок-читайлик охороняє добу  енергетику дитячої бібліотеки та любить маленьких дітей - наших читачів. Домовичок-читайлик дуже любить, коли діти про нього читають. Тож пропонуємо книги про домовичків, барабашок та інших казкових створінь, які живуть на сторінках кгниг, написаних сучасними українськими письменниками Олексієм Кононенком, Галиною Малик, Мариною Павленко. Ці книги поведуть  вас, діти, у загадковий світ міфічних героїв, ви дізнаєтесь про те, що домовички харчуютьтся людськими емоціями. Він провокує дітей на те, щоб вони вередували, ображали і ображалися. Багато негативу - ситий домовичок-шкідничок. Як з ним боротися? Чи можливо перевиховати? А хто його знає, може. й можливо. А поки що потрібно контролювати свої емоції, думати, перш ніж щось робити, і розуміти, чи твої думки справді твої, а не навіяті домовиком-шкідником. Для добрих. чуйних, для тих, хто цінує дружбу, не страшні чари домовика-шкідника. 
А є домові, що харчуються позитивними емоціями, ось такий і наш Домовичок-читайлик, який любить діток слухняних. тих, що люблять читати багато хороших позитивних книг і гарно поводяться. Тож, любі діти запрошуємо вас прочитати книги про домовичка та поринути в світ загадкових міфічних героїв.



 В Зіньківську районну бібліотеку для дітей завітали учні 4-Б класу Зіньківської спеціалізованої школи №2. Діти ознайомились з книгами сучасних дитячих письменників Олексія Кононенка, Марини Павленко, Галини Малик про чарівний світ домовичків, барабашок та інших казкових героїв, книги яких діти взяли додому і збираються прочитати. Також діти ознайомилися з книжковою виставкою "Чарівники казкового дивосвіту", із задоволенням давали відповіді на запитання літературної вікторини "Подорожуємо сторінками улюблених книг", показали свою начитаність, високий інтелектуальних рівень та ерудованість. Тож таких дітей любить наш Домовичок-читайлик, адже вони є активними читачами дитячої бібліотеки. 









Немає коментарів:

Дописати коментар