четвер, 3 грудня 2020 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Любі читачі! Чи хотілося б вам колись відвідати найкрасивіші замки світумилуватися прекрасними краєвидами з найвищих та найстародавніших веж? Їхня історія, цікава архітектура та безліч загадкових легенд, що ходять стінами замків обовязково здивували б вас. Та що й казати, якщо самі лише назви замків пробуджують фантазію! Стаття «Найпрекрасніші замки світу» розповість вам цікаві факти про них.




1.     Найпрекрасніші замки світу (Цікаві факти). // Задавака. – 2020. - 22. – С 3.


Цієї осені та взимку в моді манірні образи у стилі preppy. Вони уособлюють впевненість, цілеспрямованість і високий статус, тому ідеально підходять під запити навчальних закладів і консервативних офісів. Стаття «Преппі стайл: аристократична елегантність» розповість нашим модницям більш детально про цей новітній напрямок в сучасній моді.

Довге волосся в усі часи було окрасою дівчат. Ще древні єгиптянки для додавання своїм зачіскам індивідуальності і витонченості користувалися різноманітними гребінцями, роблячи з волосся витвір мистецтва. Наступна стаття з цікавою назвою «Незамінна пружинка Invisibobble» розповість дівчаткам про такий незначний на перший погляд, але такий незамінний аксесуар для всіх сучасних зачісок, як силіконова резинка для волосся, яка має незвичний вигляд пружинки. Також юні прихильниці цієї «пружинки» дізнаються про історію її створення, та її переваги у порівнянні зі звичайними резинками для волосся.




2.     Преппі стайларистократична елегантність (Модастиль). // Задавака 2020. - 22.  С 12.

3.     Незамінна пружинка Invisibobble (Make Up). // Задавака 2020. - 22.  С 13.


І на сам кінець юні умільці з допомогою статті «Ароматна лялька - саше» зможуть змайструвати традиційну і водночас таку незвичну ляльку, яка наповнить їхній дім ніжним лавандовим запахом, який так чарівно пахне й заспокоює.




4.     Ароматна лялька – саше (Hand – Made). // Задавака 2020. - 22.  С 14.

Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар