четвер, 28 квітня 2022 р.

 

Визначено переможців

Дорогі наші читайлики! Страшна війна увірвалась на нашу землю, зруйнувавши наші плани, мрії, сподівання. Та навіть у цей важкий та складний час у нас для вас є гарні новини. Ми підвели підсумки першого (місцевого) етапу Всеукраїнського конкурсу плакатів до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!».

Конкурс був оголошений ще в січні та в зв’язку з війною терміни його проведення були призупинені. І ось, нарешті, ми маємо можливість оголосити переможців першого етапу конкурсу.

В конкурсі прийняли учать 27 учасників: 18 робіт було подано користувачами сільських бібліотек-філій та 9 робіт від користувачів відділу обслуговування дітей ЗПБ. Представлено 29 робіт, з них 2 колективних роботи клубу «Еліта» (Великопавлівська бібліотека-філія).

Переможцями у віковій категорії 1-5 класи стали:

І місце – Роман Ангеліна (Кирило-Ганнівська б/ф); ІІ місце – Шамардін Давид (відділ обслуговування дітей ЗПБ), ІІІ місце – Онищенко Поліна (відділ обслуговування дітей ЗПБ).

Вікова категорія 6-11 класи:

І місце – Бражник Ярослава (відділ обслуговування дітей ЗПБ), ІІ місце – Шамардіна Анастасія (відділ обслуговування дітей ЗПБ), ІІІ місце – Зигун Маргарита (Пишненківська б/ф) та Залужна Вікторія (Власівська б/ф).

Всі переможці конкурсу будуть нагороджені Грамотами КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка», а їхні роботи передані до Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім.Панаса Мирного для участі в другому турі (обласному) турі конкурсу.

Вітаємо переможців та бажаємо їм здобути перемогу в обласному та загальнодержавному рівнях конкурсу!

До вашої уваги роботи учасників конкурсу!




Немає коментарів:

Дописати коментар