пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Увага: конкурс!
«Книга пам`яті мого роду»

Юний друже!
У 2015 році відзначається 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З цієї нагоди Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Національна бібліотека України для дітей під патронатом Міністерства культури України проводять Всеукраїнський сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду».
Головною метою конкурсу є формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, виховання шанобливого ставлення до пам’яті про Перемогу і ветеранів ІІ світової війни, збереження та усвідомлення знань про історію свого роду, своїх предків, виховання на цій основі поваги до старших поколінь та їхнього вкладу у відстоювання незалежності України.
У конкурсі беруть участь діти у 2-х вікових категоріях:
читачі-учні 6-11 років,
читачі-учні 12-16 років.
Конкурс проводиться у двох номінаціях: сімейні книги пам’яті та відеокниги.
Учасники Конкурсу кожної номінації та вікової категорії разом з батьками готують книгу пам’яті свого роду, яка має бути гарно оформленною, за змістом і жанром - за такими напрямами: родинні історії або розповіді про представників родини, які брали участь у Другій світовій війні – на фронті, в тилу, в партизанських загонах, в підпіллі, були вивезені до Німеччини.
Книга пам’яті в паперовому вигляді має бути виконана на аркушах формату А4 за допомогою різних технік, з використанням будь-яких матеріалів.
Відеокнига виконується в форматі mp3, тривалістю не більше 5 хв. з використанням фотоматеріалів, спогадів.
Зіньківська района бібліотека для дітей запрошує до участі у Конкурсі всіх бажаючих.
Останній термін подання робіт  –15 квітня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар