середу, 16 грудня 2015 р.

Я маю право на життя


Інформаційна година під такою назвою пройшла в читальному залі Зіньківської районної бібліотеки для дітей для учнів 6-б класу Зіньківської школи №2. Діти ознайомилися з основними засадами Конвенції ООН про права дитини, моделювали правові ситуації, відгадували правову вікторину, ознайомилися з викладкою літератури "Кожна дитина має право". 





Викладка літератури "Кожна дитина має право".



Гороскоп від Мавпочки Пусі

В читальному залі пройшла інформаційна година "Гороскоп від мавпочки Пусі", під час якої діти дізналися як і в чому зустрічати Новий 2016 рік - рік  червоної вогняної Мавпи, як прикрасити будинок, що приготувати до новорічного столу. Як стверджує східний гороскоп, ця тварина любить яскравий одяг, який гарантовано буде привертати увагу. Барвисту гаму утворюють червоний, жовтий, оранжевий, пурпурний, золотий і бронзовий кольори. Ці кольори створять відповідний урочистий настрій дітворі та володарці року Мавпочці Пусі. Святкувати Новий рік потрібно дуже весело в галасливій компанії, оскільки похмурі особистості навряд чи сподобаються.


Діти ознайомилися з викладкою літератури"Гороскоп від мавпочки Пусі".


Занняття гуртка "Мистецька вітальня ляльки-мотанки"

 

Заняття гуртка "Мистецька вітальня ляльки-мотанки" відбулося в Зіньківській районній бібліотеці для дітей. Дівчатка ознайомилися з історією виникнення народної іграшки - ляльки-мотанки, технологією виготовлення  оберегів своїми руками із тканини, ниток та  природнього матеріалу.

Діти ознайомилися з літературою про вузликову ляльку, яка є сакральним оберегом українського народу,  Бібліотекар Чуб В.Ф.  поділилася секретами виготовлення ляльок-мотанок, провела майстер-клас.





Витинанки матінки-зими



Так прикрасили витинанками дитячу бібліотеку до зимових свят.




Немає коментарів:

Дописати коментар