середу, 1 червня 2016 р.

Конкурс "Мрії про Україну: дитячий погляд"

Національна бібліотека України для дітей спільно з фондом Миколи Томенка "Рідна Україна" проводять Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Мрії про Україну: дитячий погляд". Основним завданням конкурсу є утвердження в свідомості та почуттях юних громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї країни, українського народу, його культури, звичаїв та традицій; стимулювання пізнавальної активності і  самостійності у дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості. 

 Користувачі Зіньківської  районної  бібліотеки для дітей взяли участь у конкурсі. На День захисту дітей були  підведені підсумки конкурсу районного відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу "Мрії про Україну: дитячий погляд". На конкурс було представлено 65 роботи у номінаціях: малюнок - 35 робіт. поетичні твори - 13, прозові твори - 17. У конкурсі взяли участь 50 дітей віком від 10 до 16 років, які є користувачами Зіньківської районної бібліотеки для дітей, Опішнянської селищної та двадцяти  бібліотек-філіалів Зіньківської ЦБС, вихованці  художньої студії "Первоцвіт" Зіньківської станції юних техніків. Переможцями районного відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу "Мрії про Україну: дитячий погляд" стали:
 у номінації проза - вікова категорія 10-12 років - "Майбутнє моєї України" МусієцьЛілія (Заїченська бібліотека-філіал),
13-16 років - "Мрії про Україну: океан високої моралі" Влох Ілона (Шилівська бібліотека-філіал);
у номінації вірші - вікова категорія 10-12 років - "Мрія України" Хабалова Анастасія, 10 років  (Бобрівницька бібліотека-філіал),
13-16 років - "Мрії про Україну" Руденко Діана, 15 років (Артелярщинська бібліотека-філіал);
у номінації малюнок 10-12 років - "Веселка миру" Фучко Людмила, 10 років, керівник Ландик М.І. (Комсомольська бібліотека-філіал),
13-16 років  - "Я мрію, щоб Зіньків був європейським містом" Холоша Руслана, 14 років (РДБ), "Мирна Україна" Жугар Леся, 13 років (Ставківська бібліотека-філіал), "Ні! Не згине Україна" Хожій Яна (Власівська бібліотека-філіал).

Немає коментарів:

Дописати коментар