середу, 17 серпня 2016 р.

Шановні першокласники та їх батьки!


Незабаром 1 Вересня, перший дзвоник, День Знань. Саме з цього дня розпочинається нова сторінка вашого життя, нова сходинка у світ Знань. Тож працівники районної бібліотеки для дітей запрошують вас відвідати нашу книгозбірню та долучитися до скарбниці знань.
До вашої уваги у нас є книги по підготовці дітей до школи, за допомогою яких ваші діти першокласники навчаться читати, пізнавати красу і багатство рідної мови, любити свій рідний край, Україну, шанувати родину.

На полицях нашої бібліотеки на вас чекають букварики "Віконце", автора Єрошкіної О.В., "Букварик-читанка Сходинка", "Букварик для малят" та інші. Ці підручники допоможуть вивчити азбуку, підготувати дітей до читання та навчання. Книги гарно ілюстровані, різнопланові, багаті  на змістовні літературні, історичні та фолькльорні твори.

До уваги маленьких читачів у бібліотеці багато читанок для 1 класу авторів Науменко В.О., Сухопарої І.Г. "Перші кроки" для позакласного читання, гортаючи сторінки яких діти познайомляться з казками, цікавими оповіданнями та віршами.

Книга Наталії Хаткіної "Мови чисте джерело" розвиває фантазію, виконуючи нескладні завдання діти поринають у світ української мови, припадають до чистого джерела народного фолькльору.

Зацікавить малят і книга автора Луцько К.В. "Говори, думай, запам`ятовуй", яка передбачена для спільного читання дітей та батьків. Вона допоможе виховати у малюків готовність до спілкування, навчить вести бесіду, розвивати в дітей словесно-логічне мислення, пам`ять, уяву.

Ми, працівники районної бібліотеки, будемо раді, коли наші книги допоможуть вашим дітям стати допитливішими, добрішими, упевненішими в собі. Ми віримо, що ті знання, які ви зумієте одержати за допомогою книг допоможуть вам у навчанні. 

Щасти Вам в країні Знань!


Немає коментарів:

Дописати коментар