четвер, 6 червня 2019 р.

Райдужне книжкове літо

Світ неповторний та чудесний! Літо - найкраща пора року. Як багато в цьому слові сплелося -  канікули, поїздки, зустрічі, враження... Виникає питання, як у рідному місті дітям відпочити цікаво та з користю. Чим зайнятися?
 Зіньківська районна бібліотека для дітей намагається завжди підтримати читачів-дітей запропонувати нові сучасні книги дитячих письменників та організовує дозвілля дітвори пришкільних таборів. З приходом літніх канікул у Зіньківській районній бібліотеці для дітей завжди гамірно. Тут створено клуб літнього читання "Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних". Під час літніх канікул дітей в бібліотеці очікують  багато  різних  сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків... Усіх хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, розгадувати ребуси ми чекаємо в дитячій бібліотеці під час літніх канікул. Ви не будите розчаровані, адже обов`язково знайдете собі заняття на свій смак! 
 

Юна поетеса Аня Шпіка протягом двох років брала участь у Всеукраїнському конкурсі "Творчі канікули", що проходить що літа. Вірші Анни Шпіки були надруковані в збірнику "Творчі канікули" за 2018 рік. Світлина зроблена під час вручення збірника.


Краща читачка Зіньківської районної бібліотеки для дітей, переможець районного етапу конкурсу, учасник обласного конкурсу "Найкращий читач Полтавщини" Чабан Ліка під час вручення подяки Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації.

Сліпець Світлана Олександрівна в дитинстві  була активною читачкою Зіньківської районної бібліотеки для дітей. Це дало певні результати -  зараз працює вчителем в одній зі шкіл міста Полтави. У місто Зіньків приїзжає у відпустку, й тепер у дитячу бібліотеку приводить уже свою донечку Богданку. 



Краща читачка серед читачів молодшого шкільного віку Джувага Віра разом зі своїми подругами під час вибору книг у бібліотецію. Усі дівчатка є членами клубу літнього читання.




Немає коментарів:

Дописати коментар