середа, 1 липня 2020 р.


Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги – свіжа преса!


У зв’язку з тимчасовим припиненням обслуговування користувачів – дітей у Зіньківській бібліотеці для дітей ми розпочинаємо серію оглядів періодичних видань на блозі нашої бібліотеки. Вам будуть запропоновані найбільш цікаві та актуальні новинки періодики з різних тем, яку передплачує наша книгозбірня.
Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.
Тут Ви дізнаєтеся багато цікавих фактів про лісового гіганта Секвою (Sequoiadendron giganteum), або мамонтове дерево. Особливу, практичну і красиву японську техніку пакування – Фурошікі. Навдивовижу розумних створінь – Дельфінів. Замок Любарта – одного із найкрасивіших та найкраще збережених замків Украіни. Орієнтальних кішок, елегантних, екзотичних кішок, які вражають своєю граційністю. Про рід вічнозелених багаторічників родини Ароїдні – Спатифілум. А також маленькі господині дізнаються про те, як приготувати дивовижно м’яке печиво з сиром. Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!



1.    Абдувахідова Ю. Лісовий гігант (Гігантська секвоя, або мамонтове дерево) / Ю. Абдувахідова. // Стежинка. – 2020. - № 3. – С 26 – 27.




2.    Фурошікі (Традиційне ужиткове мистецтво Японії). // Моє хобі. – 2020. - № 6. – С 3.




3.    Дельфіни (Скарбничка цікавого). // Моє хобі. – 2020. - № 6. – С 15.




4.    Замок Любарта. // Моє хобі. – 2020. - № 6. – С 16.




5.    Орієнтальні кішки. // Моє хобі. – 2020. - № 6. – С 18.




6.    Спатифілум (Про рід вічнозелених багаторічників родини Ароїдні). // Моє хобі. – 2020. - № 6. – С 20.




7.     Печиво з сиром (Смачний рецепт). // Жасмин. – 2020. - № 6. – С 19.



Немає коментарів:

Дописати коментар