четвер, 5 листопада 2020 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!

Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Понад сто років тому астрономи вважали, що Чумацький Шляхце увесь Всесвіт. У нашій галактиці близько сто мільярдів зірок і приблизно удвічі більше планет, тому навіть не дивно, що вчені допустили таку помилку. Чумацький Шлях є лише однією з мільярдів галактик у Всесвіті.

Ще більше цікавих фактів про Чумацький Шлях нашим читачам повідає стаття «Цікаве про Чумацький Шлях».

1.     Цікаве про Чумацький Шлях. (Цікаві факти). // Задавака. – 2020. - 20. – С 3.

Ще древні греки говорили: «Якщо хочеш бути сильнимбігай, хочеш бути красивимбігай, хочеш бути розумнимбігай». Стаття «Біжи і радій…» розповість нашим читачам про те, як біг впливає на людський організм.


2.    Біжи і радій (Про користь бігу). // Задавака 2020. - 20.  С 6.

Мода на затишні, комфортні та стильні речі радує модниць цієї осені. Стаття «Спортивні костюмизатишний тренд» розповість юним модницям, які незвичні поєднання різного одягу разом зі спортивними костюмами будуть модними цієї осені.

Жодна осінь не обходиться без головного уборуНуа модницям гріх скаржитисяколи навколо така різноманітність шапоккапелюшків та беретівСтаття «Модні головні убори на осінь» допоможе правильно обрати шапочку за своїм власним смаком.

Нігті часто піддаються впливу лаків зі шкідливими компонентамиТакож на стан пластин негативно впливає холодмиючі засобизниження імунітетунестача різних груп вітамінівДля підтримки краси чи відновлення необхідні додаткові косметичні засобиякі забезпечать правильний доглядСтаття «Догляд за нігтями натуральними засобами» розповість нашим читачамяк правильно доглядати за своїми руками.



3.    Спортивні костюми затишний тренд (Мода). // Задавака. 2020. - 20. С 12.


4.    Модні головні убори на осінь (Мода на осінь 2020 р.). // Задавака. 2020. - 20. С 12.

5.    Догляд за нігтями натуральними засобами (Make Up). // Задавака. 2020. - 20. С 13.

 Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагодігарного перегляду!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар