вівторок, 18 січня 2022 р.

 Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!

Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Якщо ви вибираєте кімнатну рослину, яка буде додавати вашому інтерєру яскравих фарб протягом осені та зими, придбайте антуріум! При правильному догляді він буде цвісти майже цілий рік.

Стаття «Антуріум» познайомить вас з цією красивою квіткою.




1.    Антуріум (Кімнатна рослина). // Моє хобі. – 2021. - 11-12. – С 20.


З появою друкарських машин виникло багато хобі, повязаних із колекціонуваннямфілателія (марки), бібліофілія (книги), боністика (грошові знаки), філокартія (листівки).

Але сьогодні ми розглянемо не менш цікавий вид колекціонуванняфілотаймію, або ж календаристику. Це збирання кишенькових календарів.

Календаристика здається досить молодим видом колекціонування, однак це не так. Стаття «Хранителі часу» розповість більш детально про цей вид колекціонування.




2.    Хранителі часу (Календарі. Філотаймія, колекціонування). // Моє хобі. 2021. - 11-12. С 22.


Італіясередземноморська країна, яка відома кожному з нас. Однак не тільки своїми стравамипастою (спагеті) та піцою, а, передусім величним Римом, Венецією, з її вишуканою витонченістю, Ватиканом, великою кількістю різноманітних музеїв та культурних памяток. Зі статтею «Італія» ви зможете здійснити цікаву невеличку подорож цією чудовою країною.




3.    Італія. // Моє хобі. 2021. - 11-12. С 24.


Про історію лиж та лижного спору нашим читачам розповість стаття «Лижі та лижний спорт».




4.    Лижі та лижний спорт (Історія лиж та лижного спору). // Моє хобі. 2021. - 11-12. С 26.


В попередніх оглядах преси ми вже розповідали про різноманітних домашніх улюбленців: котів і собак, шиншил, хвилястих папужок і рибок. Однак сьогодні будемо говорити про досить екзотичного домашнього улюбленцясухопутну черепаху. Стаття «Сухопутні черепахи» познайомить вас з цими повільними красенями.




5.    Сухопутні черепахи. // Моє хобі. 2021. - 11-12. С 28.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар