четвер, 9 червня 2022 р.

  Долоньки друзів

 


Дружба – це одне з найважливіших почуттів людини. Значимість дружби дуже цінна і висока. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти людину, яка розділить ваш світогляд, зрозуміє вас у важку хвилину і розділить з вами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі ваші секрети і залишиться вірним.

Кажуть, що дружба, це коли в людях живе одна душа. Один потрібен одному, незважаючи на вік та уподобання. У кожному віці дружба має свої особливості. Не важливо, скільки друзів буде у вас. Адже деякі хочуть, щоб у них було багато друзів. А деяким досить одного або двох. Тут головне, щоб дружба була справжньою і не згасаючою з часом.

До Міжнародного дня друзів відділом обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка» для наших маленьких користувачів був проведений майстер-клас з виготовлення вітальних листівок «Долоньки друзів».

Хочемо побажати, щоб у вашому житті завжди поруч були саме ті люди, яких сміливо можна назвати друзями, які разом з вами поділяють радість і перемогу, які не відвернуться від вас у хвилини тяжкості та життєвих негараздів, які підбадьорять вас, якщо стане раптом тяжко, які додадуть впевненості в собі, якщо у вас виникнуть сумніви і які завжди будуть з вами на одній хвилі!









Немає коментарів:

Дописати коментар