понеділок, 15 серпня 2022 р.

 

     Україно, ти у мене єдина!

 


Красивий, щедрий рідний край
І мова наша солов’їна.
Люби, шануй, оберігай
Усе, що зветься Україна.
(Ігор Січовик)

         Україна - це та земля, де ви народилися, де завжди на вас чекає батьківська домівка, зігріта теплим родинним затишком, добротою та материнською ласкою…

         Україна – неозорі простори рідної землі, що прослалися від Карпат до Чорного моря.

         Україна – це історія народу, який протягом багатьох років боровся за свою свободу і незалежність.

         Україна – це рідна мова, яка, долаючи перешкоди і всілякі перепони, стала однією з найрозвинутіших мов світу.

         Україна – наша Батьківщина.

         Наша країна цього року святкує 31-у річницю своєї Незалежності. Зерна ідеї  української самостійності були посіяні ще тисячу років тому. За тисячоліття ці зерна не загинули, незважаючи на історичні випробування, а їхні паростки гордо зійшли 24 серпня 1991 року і Україна здобула свою Незалежність.

         Нині цілісність і недоторканість території України, а також можливість для кожного з нас жити під мирним небом на рідній землі, відвойовують найвідважніші українські сини і доньки. Пам’ятаймо про мужність і подвиг наших захисників, які викликають глибоке розуміння ціни нашої свободи і незалежності.

         Як квітка складається з пелюсток, так  і наша країна складається з різних людей, регіонів та образів. Та всіх нас об’єднує любов до нашої країни, єдиної для нас усіх. Давайте любити, плекати і будувати нашу квітучу, успішну та вільну Україну разом!






         З нагоди цього визначного для нашої країни свята працівниками відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» в читальному залі нашої книгозбірні організовано виставку – інсталяцію «Україно, ти у мене єдина!». Запрошуємо всіх охочих завітати до нас.

         Зичимо кожному українцю і тим, хто всім своїм серцем любить Україну, міцного здоров’я та непохитної віри у щасливе майбутнє, міцної, процвітаючої, заможної, незалежної України. Нехай кожна із створених у державі громад досягне сталого розквіту, а кожен українець відкриє для себе нові можливості та перспективи.

         Миру всім нам! Миру нашій рідній, незалежній Україні!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар