вівторок, 2 серпня 2022 р.

Помандруй у літо з цікавою книгою 

                                                           (Викладка літератури)




Ось і вийшов на свою фінішну пряму серпень, останній місяць літа цього 2022 року. В ці нелегкі часи для нашої країни, хочеться провести останні теплі дні не лише з насолодою, але й з користю для свого фізичного і духовного розвитку.

Саме для тих читачів, які прагнуть цього в читальному залі відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» організована викладка літератури «Помандруй у літо з цікавою книгою».

 З її допомогою наші юні читайлики зможуть познайомитися з цікавими книгами, які розкажуть їм усе про бджіл і не тільки, прочитають казки доброї феї, познайомляться з кленовим листочком, який повірив у власну унікальність. Прочитають про нові пригоди славетного детектива котика Мурро та його товариша малого домовичка, візьмуть до рук страшно цікаву казку Киці – мандрівниці. В збірці «Мої перші казки» познайомляться з відомими всім казками про Червону Шапочку, Білосніжку, Гензель і Гретель та інші. Дізнаються про кумедні пригоди зайченятка Косі та його друзів – білочки Моті, їжачка Фантика й синички Люсі. Також на сторінках книжки «Твій вірний друг поліція. Нові пригоди», читачі зустрінуться з вірним охоронцем - патрульним Будилом, який стоїть на захисті здоров’я та життя.





















Також у відділі 1 – 4 класів продовжує діяти оновлена виставка – інсталяція «Візьми в літо валізу з пригодами».




Завітайте до нас, і останні дні теплого літа нудними точно не будуть!

Немає коментарів:

Дописати коментар