вівторок, 27 вересня 2022 р.

 

Осінь барвиста, щедра і мила запрошує в бібліотеку

( Виставка- інсталяція)

Ось і прийшла осінь. Вона підкорила собі природу. Всюди відчувається подих осені - листя помаранчеве, жовте і зрідка зелене опадає з дерев на землю. Про цю пору року складено багато віршів, оповідань, розповідей. Скільки влучних слів використано письменниками для опису неймовірної краси осінніх пейзажів! Осінь...

         В цю чарівну пору року відділом обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка »  влаштована книжкова виставка-інсталяція «Осінь барвиста, щедра і мила запрошує в бібліотеку».

         На ній представлені  цікаві книги різних авторів:

Корній Д. «Особливий» -розповідь про клиновий листочок, який щойно повірив у власну унікальність і все змінив у своєму житті.

 Поставна Т. «Коли я була лисицею». Ця книжка про дитинство і віру в дива. Про силу дитячої уяви і стосунки зі старшими. Вона допомагає дітям краще зрозуміти дорослі проблеми, а дорослим згадати дитинство.

 Крамер І. «Перчик, м’ята та шкільний привид» -захоплююча пригода Перчика та його друзів які домовлялися зі шкільним привидом.

Дома сумно, а за вікном іде дощ, але це не біда, приходьте до нашої бібліотеки  у відділ обслуговування дітей,  де можна підібрати книжку до осіннього настрою.

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар