понеділок, 24 жовтня 2022 р.

 

Новинки на бібліотечній полиці

        Книга – це найголовніше досягнення людства! Її можна порівняти з океаном. Без книги не було б знань. Людина створила книгу для того, щоб передавати знання  з покоління в покоління. Лише за допомогою книги ми можемо відкрити для себе нові світи, поринути у світ пригод і знайти відповіді на багато питань.

       Часом книги розказують нам повчальні історії, іноді допомагають дізнатися про таємниці океану, або космосу, будову рослин або походження тварин і людей.

До уваги наших користувачів у відділі обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка» представлені нові цікаві книги, які надійшли до нашої книгозбірні.

Книга «Завтра новий день, або На гілці старої яблуні» автора Тетяни Новацької -Тітаренко розповість про цінний життєвий досвід й знання про те, що всі шкільні клопоти, сварки з подругою чи непорозуміння з батьками - то дрібниці, бо завтра буде новий день. Те основне, чим треба жити, Маргарита для себе відкрила, тепер твоя черга дорослішати...

Моторошна атмосфера, страхітливі таємниці, запаморочливі гонитви, неочікувані секрети, дотепний гумор - усе це чекає на вас у серії книг  Джонатана Страуда «Локвуд і Ко».

«Клуб червоних кедів. Ми the best!» -  це серія книг іспанської письменниці Ани Пунсет про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

На жаль, у наш час книги замінили гаджети і люди стали менше читати, що не може не засмучувати. Бережіть книгу. Книга – це золото!



 


Немає коментарів:

Дописати коментар