четвер, 27 жовтня 2022 р.

 

Казка осіннього лісу

(арт-зустріч)


Коли приходить осінь, все навколо змінюється. Природа вбирається в розкішне убрання. Ліс вкривається кольоровим листям, яке без кінця падає з верхівок дерев. Навколо все красиве і неймовірне. Здається, що ліс перетворюється на казку.

         Осіння пора - це час приготувань до тривалої зимівлі звірів та птахів. Щоб не голодувати взимку, білка зносить в дупло ягоди, гриби, горіхи, жолуді. Їжачок переносить припаси до нірки, нанизуючи їх на свої голки. Ведмідь готує собі барліг, щоб проспати в ньому всю зиму, до весни, а  лисичка змінює колір  шубки на більш яскравий.

         Пишається проти сонця ліс, пломенять осінні вогневі барви. А разом з лісом пишається й осінь тим, що створила таку красу.

         Звичайно ж, така краса не може залишити байдужими ані художників, ані поетів. Напевно, тому в українській літературі так багато творів, в яких описується саме осінній ліс.

         Працівники відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» провели майстер-клас  на арт-зустрічі «Казка осіннього лісу» з маленькими користувачами, на якому виготовили 3D листівку з казковими лісовими тваринками.





Також ознайомили своїх гостей з новинками літератури про лісових друзів.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар