вівторок, 9 січня 2024 р.

Дракони вперед!


Готові здійснити захоплюючу подорож в світ найсильніших і величніших істот? Тоді книжкова виставка «Дракони, вперед!» саме для вас!

Дракони тисячоліттями заворожують уяву людини. Вони живуть у легендах і міфах, казках і епосах. Багатоголові змії з українських казок, із якими борються Котигорошко і Кирило Кожум’яка – хто ж це, як не дракони? Полюбляють цей образ і сучасні письменники: Джоан Роулінг і Крессида Ковелл, Юрій Винничук і Сашко Дерманський… Ми підібрали для вас цілу серію цікавих книжок про цих дивовижних істот.

         «Як приручити дракона» - серія книг британської письменниці Крессиди Ковелл. Серія здобула популярність завдяки екранізації повісті у вигляді повнометражного анімаційного фільму з однойменною назвою. Жартівливі ілюстрації авторки на сторінках налаштовують на цікаві пригоди, які, сподіваємось, захоплять вас і супроводжуватимуть книга за книгою.

За легендою кожен вікінг мав свого дракона, на відміну від інших племен з собаками або кіньми. Кожен мав навчитися драконячому вихованню, і ви – наші маленькі читачі, також отримаєте таку можливість.

Запрошуємо до бібліотеки, з нашими книгами цікаво і захоплююче!


Немає коментарів:

Дописати коментар