вівторок, 11 травня 2021 р.

 

              Подорожуємо країнами світу

                                                      (Віртуальна подорож)

 



Любі друзі! Чи любите ви подорожувати? Відкривати для себе нові місця, дізнаватися про їхню нову історію, уявляти їхнє майбутнє?

Подорожувати – це можливість відкрити таємниці минулого чи просто отримати нові враження, а згодом поділитися ними з друзями. Завдяки віртуальній подорожі можна побувати в багатьох куточках України, та інших країн світу.




Барзотті Е. Атлас світу для дітей. – Х.: Фактор, 2016. – 96 с.: іл.

Ця книга розповідає про довколишній світ, про материки і континенти, країни та народи, а також про різноманітних тварин, що населяють нашу планету.




Мірошнікова В.В., Істоміна В.В. Географія. Євразія. Африка. Ілюстрована енциклопедія для дітей. – Харків: ТОВ «Septima», 2012. – 80 с., іл.

Книга дає відповіді на різноманітні географічні питання: де розташований найбільший материк, які кліматичні особливості Євразії та Африки, які найбільші річки та озера цих материків? Також ви дізнаєтесь про тваринний і рослинний світ. Які країни там розташовані? На ці та багато інших запитань ви знайдете відповідь у цій захоплюючій книзі.




Третяк, Анна. Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні. – К.: Журнал «Радуга», - 2016. – 240 с.; іл.

Розкриваючи цю книгу ви ближче познайомитися з Україною, книга дає можливість торкнутися багатств нашого краю та відвідати його цікаві місцини. Можливо це видання надихне вас на реальні подорожі.




Рікардо Франкілья, Маргеріта Сгарлата. Атлас видатних дослідників. – Київ: Книголав, 2020. – 96 с.

Спрадавна люди цікавилися й досліджували навколишній світ. Страх та ризик ніколи не були на перешкоді їхньому бажанню пізнавати все нове й невідоме. Завдяки цій книзі ви зможете пройти маршрутами видатних дослідників, дізнатися які труднощі їх спіткали, та як вони досягали своїх цілей. Ви познайомитися з вікінгами, що відкрили Америку ще до Колумба, з Марко Полло, жага знань якого довела його аж до Китаю, чи Неллі Блай, яка натхненна романом Жуля Верна здійснила навколосвітню подорож за сімдесят два дні.




Черрі, Д. Атлас міст. 30 карт міст: мандруй світом. – Харків, 2009. 64 с. іл.

Вирушай до всесвітніх пригод разом із цією ілюстрованою книжкою, в якій знайдеш 30 міст з усього світу. Розглядай  цей докладний путівник містами світу, за короткий час , гортаючи книгу, можна познайомитись з багатьма містами: Лісабон, Барселона, Амстердам, Париж, Рим, Берлін та багато інших.

Наша подорож добігла до кінця. Але не засмучуйтеся, ви зможете прийти до бібліотеки і взяти інші книги, продовжуючи захоплюючі подорожі.

До нових зустрічей друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар