вівторок, 18 травня 2021 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Десь далекодалеко, аж на іншому боці Землі, в Атлантичному океані, є дивотрикутник. Тобто, ніби як єНасправді ж, його немає. Але якщо взяти карту і провести лінію від південної Флориди (США) до ПуертоРіко та Бермудських островів, то вийде гарненький трикутник, в якому трапляються неймовірні речі! Стаття «Бермудський трикутникдиво і таємниця» розповість нашим читачам про незвичні речі, які відбуваються в ньому вже протягом не одного століття.




1.    Бермудський трикутникдиво і таємниця. // Вигадуй, думай, грай. – 2021. - 5. – С 8.


Щоб не тонути, треба вміти триматися на воді. Навіть якщо не вмієте плавати, можете навчитися триматися на воді. Насправді, людина, яка гарно вдихне повітря, набагато легша за воду і, якщо не борсатиметься від переляку, лежатиме на воді, як шматок пінопласту. Стаття «Вчимося плаватидасть нашим читачам доречні поради про те, як правильно поводити себе у воді під час екстремальної ситуації.




2.    Вчимося плавати! (Доречні поради). // Вигадуй, думай, грай. 2021. - 5. С 10 – 11.


Для тих читачів, які полюбляють цікаві казки різних народів світу, стане доречною стаття «Голубиний острів», яка познайомить їх з японською народною казкою.




3.    Голубиний острів (Японська народна казка). // Малятко. – 2021. - 5. – С 6.


Памятаєте казку про лисичкусестричку, яка розгнівалась на свого хвоста? «Заважав мені, хвостищепомелище, від собаки втікати, то йди собі геть!» - сказала руда, та й вистромила свою окрасу з нори. А собака як ухопився, то кінчик хвоста й відкусив. Але таке трапляється лише в казці. Стаття «Хвостик, хвіст, хвостище» навчить наших юних читачів вірно розуміти настрій свого чотирилапого домашнього улюбленця.




4.    Хвостик, хвіст, хвостище (Цікаве природознавство). // Малятко. 2021. - 5. С 8.


Ще одна стаття «Звідки взявся мяч» розповість юним любителям спорту про круглого улюбленця всіх хлопчиків, які полюбляють не тільки футбол, але й інші види спорту де використовують різні види мяча.




5.    Звідки взявся мяч (Цікаве про мяч). // Малятко. 2021. - 5. С 12.


Наступні статті «Людина у цифрах» та «Жива пігулка» з журналу «Задавака» познайомлять наших читачів з цікавими фактами про людський організм та розкажуть про корисні властивості муркотіння, яке ми часто чуємо вечорами від  наших чотирилапих улюбленцівкотів.




6.    Людина у цифрах (Цікаві факти). // Задавака. – 2021. - 9. – С 3.

7.    Жива пігулка (Цікаві факти про котів). // Задавака. 2021. - 9. С 3.


З допомогою статтей «Який у тебе темпераментта «Колір твого характеру» наші читачі зможуть пройти психологічні тести, які допоможуть їм виявити основні риси характеру та дадуть можливість дізнатися свій тип темпераменту, що обумовлює поведінку людини у різних життєвих ситуаціях.




8.    Який у тебе темперамент? (Психологічний тест). // Задавака. – 2021. - 9. – С 5.

9.    Колір твого характеру (Психологічний тест). // Задавака. 2021. - 9.

С 5.

І на сам кінець статті «Сирні палички: просто й зі смаком» та «Ароматні капустяні оладки на кефірі» з журналу «Домашня кулінарія» навчать юних господарочок легким та швидким стравам, які вони зможуть приготувати разом зі своїми мамами та бабусями.




10.  Сирні палички: просто й зі смаком (Закуска за 15 хвилин). // Домашня кулінарія. 2021. - 5. С 4.




11.  Ароматні капустяні оладки на кефірі. // Домашня кулінарія. – 2021. - 5. – С 9.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар