субота, 28 серпня 2021 р.

Перший день вересневий нас збирає до школи

 1 вересня – День знань, хвилююче свято для усіх, і дорослих, і малих. Не існує людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку та своїх шкільних товаришів.

 Запрошуємо школярів пізнати неймовірний світ предметів, що викладають у школах. Він представлений довідниками з алгебри, хімії, фізики, які полегшать навчання учнів та зроблять його цікавим. У книгах можна знайти безліч цікавих фактів з біології, географії, інших галузей знань, що допоможе у навчанні.


До уваги школярів книжкова виставка "Навчатися можна цікаво".



Книжкова виставка "Подорожуємо країнами світу".

 

Викладка літератури "Книги, що знають все" .

 Ці книги розкажуть про дивовижний світ тварин. Ви дізнаєтесь багато цікавого про найбільших і найменших, найшвидших і найледачіших, найрозумніших і найненажерливіших тварин. Ви отримаєте відповіді на запитання: чи розуміють тварини одна одну, чи можуть вони плакати або сміятися, чи розрізняють тварини кольори, як їм удається вижити в пустелі... Ви дізнаєтесь про дивовижний  і розмаїтий  світ лісу, морів та океанів, її флору і фауну.

Читаючи ці книги ви довідаєтесь про мешканців Арктики й Антарктики, лісів і пустель, морів, річок і океанів. Ви дізнаєтесь якою була Земля мільйони років тому, як виглядали динозаври.



 На майбутніх першокласників та їх батьків чекає перегляд літератури "Перший день вересневий нас збирає до школи", де зібрані букварики та навчальні посібники для найменших. 

Запрошуємо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар