пʼятниця, 27 травня 2022 р.

 

Мультфільм «Білосніжка і семеро гномів»



         Сьогодні пропонуємо вам для перегляду мультфільм «Білосніжка і семеро гномів», який був знятий в 1937 році за однойменною казкою братів Грімм.

         Білосніжка жила зі своєю мачухою і рік від року ставала все кращою. Королева ж дуже ревно ставилася до питань краси і володіла чарівним дзеркалом, яке завжди називало її найкрасивішою.

         Але одного разу дзеркало віддало пальму першості Білосніжці, і мачуха задумала позбутися дівчини. Вона наказала мисливцеві відвести бідолаху в ліс і вбити, а як доказ принести її серце. Той не захотів ставати катом і залишив Білосніжку в лісі цілою і неушкодженою.

         Дівчина знайомиться з мешканцями узлісся і зустрічає сімох гномів, які живуть в маленькому будиночку і працюють в шахті неподалік. Розумник, Буркун, Веселун, Скромник, Чхун, Соня і Простак переймаються симпатією до Білосніжки і дозволяють їй залишитися з ними.

         Однак ідилія триває недовго. Дзеркало повідомляє королеві, що її суперниця жива. Чаклунка змінює вигляд, перетворюючись на стару бабусю, і вирушає в ліс, щоб власноруч дати молодій красуні отруєне яблуко, яке занурить її в летаргічний сон ...

https://uakino.club/cartoon/features/1026-blosnzhka-semero-gnomv.html

         Бажаємо приємного перегляду! J

Немає коментарів:

Дописати коментар