четвер, 16 лютого 2023 р.

  Наше єднання – найкраща зброя українців

                                 (Історичний мікс до Дня єднання)



З 2022 року 16 лютого в Україні на державному рівні відзначають нове свято – День єднання, затверджене Указом Президента України від 14.02.2022 р. №53/2022.

День єднання – це молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу – показати усьому світові, що ми сьогодні – як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

Єдність – це те, що не можливо відібрати в українців у спільній боротьбі чи у мирний час, адже у цьому наша сила.

Ідея свята в тому, щоб показати всьому світу, єдність українського народу на тлі військової загрози.

В цей день піднімають прапори України над адміністративними будівлями, виконують державний гімн, вдягають вишиванки, проводять тематичні марафони на українських телеканалах.

Приєднатися до святкування можна, одягнувши вишиванку, прикріпивши синьо – жовто стрічку або ж підтримати тих, хто зараз бореться за нашу свободу та мир на фронті.



Єдність українського народу – це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії росії. Хоча рік тому було важко повірити у те, що війна все – таки розпочнеться, але за цей час ми навчилися цінувати кожний день і маємо одну велику спільну мрію – перемога України.



         Долучаймося до заходу! Підтримаймо країну в такий нелегкий час! Ми єдині – в єдності наша сила і наша перемога!

         Любіть Україну! Ми єдині! Ми сильні! Ми разом!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар