пʼятницю, 1 лютого 2019 р.

Журнальний феєрверк



        Любі діти! Сьогодні я хочу ознайомити вас з періодичними виданнями, що надходять до Зіньківської районної бібліотеки для дітей.               Журнали є різні. Для дівчаток та хлопчиків. Для зовсім маленьких, дітей молодшого, середного та старшого шкільного віку. Розумних, веселих, вмілих. Іноді навіть для дорослих та серйозних. Уявляєте? І скільки ж їх! Аж очі розбігаються, щоб вибрати якийсь цікавий журнал та сісти у куточку і прочитати його від початку і до кінця.
Як розібратися у цьому всьому розмаїтті? Ось согодні ми з вами й розберемося.    Бажаємо  приємного та змістовного читання!



                               Журнали для дошкільників

Барвінок  – найстаріший журнал України, який досі захоплює дітей будь-якого віку. Цікаві факти про все на світі, казки та оповідання від відомих українських письменників. Вправи, загадки та ребуси, також є поради для дітей. Безліч цікавих рубрик,  які захоплююче подають знання з різних тем.



В гостях у казки – пізнавально-розважальний журнал для дітей. Друкує класичні казки, розмальовки, ребуси та загадки до казок,   надає поради щодо виготовлення саморобок.












Веселий Саморобкін  – журнал для умійок майструвати щось руками. Тут безліч рецептів, схем та викрійок для майстрування з різних матеріалів, а також поради для маленьких художників та цікаві викрійки картонних моделей. 








Візерунок у долонях - журнал по рукоділлю для дівчаток віком від 7 років. Чудові прикраси та подарунки з бісеру, ьканини, паперу, пластику, тощо. допоможе опанувати основи шиття, вишивки та плетіння. Допоможе вишивати ораменти різних регіонів України.









Джміль - унікальний дитячий журнал, призначений для читання батьків з дитиною у родині, дитячому садку та початковій школі. Допоможе розвитку творчих здібностей, вихованню ерудованої, активної, щасливої дитини. Джміль допомсоже в навчанні та вихованні дошкільнят та молодших школярів. Тут ви знайдете кращі художні твори сучасних авторів та класиків української літератури; нетрадиційні техніки образотворчого мистецтва; розвиваючі ігри; комікси на морально- етичні теми; сценарії свят та розваг.



Дзвіночок - літературно-художній національно-патріотичний журнал для дітей молодшого шкільного віку




Жасмін - захоплюючий журнал для дівчаток від  8 років, допоможе опанувати різні техніки рукоділля. Чудові квіти з паперу, ниток, тканини, вітальні листівки, вироби з бісеру, власноруч виготовлені подарунки для рідних та друзів. Знайомство з новими техніками та матеріалами. Майстер-класи, смачні рецепти, конкурси, поради.



Колобочок  – журнал літературного спрямування для дітей. Містить віршики та казки для читання, загадки та вправи, викрійки до нескладних саморобок.








Колосок - всеукраїнський науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва.




Малятко – один з найстарших дитячих журналів України, який досі не втрачає актуальності. В ньому можна прочитати чудові класичні вірші, оповідання та казки для дітей. Традиційна маляткова саморобка, яку складало не одне покоління читачів.











Моє хобі - дитячий розважальн-пізнавальний журнал, який допоможе знайти своє хобі. У кожному номері - багато цікавої інформації з різних галузей знань, майстер-класи, кросворди, головоломки, конкурси. 














  Пізнайко від 6 років – розважально-пізнавальний журнал для дітей від 6 років. Містить цікаві факти про навколишній світ, вірші та оповідання, головоломки та задачки до теми номера, а також нескладні ігри.













Яблунька – пізнавально-розважальний журнал природничого спрямування для дітей середнього шкільного віку. В ньому – цікаві факти про навколишній світ, оповідання та вірші, а також головоломки, викрійки саморобок та поради для умійок.











Журнали для підлітків

Журавлик - газета для дітей та керівників дитячого читання де можна прочитати творчі роботи дітей, які пишуть з різних куточків України. Газета містить багато матеріалів народознавчого характеру, розповіді про маловідомі сторінки історії України.












Zадавака - кольоровий тижневик для дітей 8-14 років. Тут ви дізнаєтесь багато цікавого і корисного, отримаєте поради і допомогу у підготовці домашніх завдань.


  Однокласник – розважальний журнал для підлітків. Розповідає про життя улюблених зірок, друкує тексти пісень відомих гуртів, цікаві факти про професії.Має літературну сторінку із сучасною прозою та поезією.



  

Діє-Слово – полтавський літературний журнал для творчих підлітків. Публікує твори учасників літературних гуртків Полтавщини та розповіді про діяльність літературних студій і письменників Полтавщини.






Немає коментарів:

Дописати коментар