пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

 Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги – свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Напевне, серед наших читачів є й такі, кого треба вмовляти з’їсти щось корисне та вітамінне. Сьогодні у Вас з’явиться можливість разом зі своїми батьками або друзями створити фруктово – овочеві шедеври, а потім поласувати ними і назавжди полюбити їх. І допоможе в цьому стаття «Фруктові тваринки».




1.    Мазурок О. Фруктові тваринки / О. Мазурок. // Джміль. – 2020. - №9. – С 12 – 13.

Також для тих читачів, які полюбляють малювати на всіляких незвичних речах або предметах є стаття з назвою «Малюнки на камінцях».




2.    Вінтоняк І. Малюнки на камінцях (Образотворче мистецтво) / І. Вінтоняк. // Джміль. – 2020. - №9. – С 14.

Читачі, що полюбляють картини, які виконані в незвичній техніці зможуть відвідати вернісаж і поринути у бесіду за гравюрою Івана Батечка «Чорна – біла розповідь» і також навчаться цікавій техніці малювання зі статтею «Гравіруємо!».





3.    Окремова К. Чорно – біла розповідь (Бесіда за гравюрою Івана Батечка) / К. Окремова. // Джміль. – 2020. - №9. – С 20 – 21.




4.    Нападій Н. Гравіруємо! (Образотворче мистецтво) / Н. Нападій. // Джміль. – 2020. - №9. – С 22 – 23.

Упевнені, що багато хто з наших читачів мріє здійснити космічну мандрівку. Стаття «Хто може полетіти в космос?» розповість, що для цього потрібно.





5.    Вінтоняк І. Хто може полетіти в космос? (Сучасні досягнення. Природа) / І. Вінтоняк. // Джміль. – 2020. - №9. – С 24 – 26.

Саме тоді, коли на носі вихідні й коли не потрібно квапитися до садочка чи школи, можуть трапитися найдивовижніші пригоди. Особливо якщо ввімкнути чарівну музику і фантазію. Зі статтею «У пошуках ляльки» наші читачі зможуть поринути у музичну казку за п’єсами з «Дитячого альбому» П. Чайковського.

Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!




6.    Скуратовська О та ін. У пошуках ляльки (Музична казка за пєсами з «Дитячого альбому» П. Чайковського) / О. Скуратовська; В. Скуратовський. // Джміль. – 2020. - №9. – С 28 – 31.

P.S: Хочете послухати онлайн музичну казку П. Чайковського?! Це просто! Через додаток Play Market (що є у Вашому телефоні) завантажте QR код сканер (з його допомогою Ви зможете прослухати музичну казку, про яку йтеться в статті). Далі, завантажте фото статті з даними QR кодами на робочий стіл свого комп'ютера, збільшіть зображення до потрібного Вам розміру, відскануйте QR сканером коди музичних композицій і все надалі Ви вже зможете насолоджуватися онлайн прослуховуванням музичних композицій П. Чайковського. Бажаємо Вам приємно провести свій час відпочинку! :)


Немає коментарів:

Дописати коментар