пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

 

                  Любі наші маленькі читачі!
                До Вашої уваги – свіжа преса!

Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

З їхньою допомогою юні господині зможуть приготувати для своїх рідних та друзів деякі цікаві смаколики, такі як: Вершково – вишневий десерт, Чизкейк у банках та вишневе желе.




1.    Диво – вишеньки (Вершково – вишневий десерт, Чизкейк у банках, Желе). // В гостях у казки. – 2020. - №9. – С 30. – 31.

Разом з Масенко Веронікою, авторкою статті «Перлина українських Карпат» наші читачі зможуть помандрувати у чудові й мальовничі краї, де розташоване озеро Синевир, одне з найбільших і найглибших озер України.






2.    Масенко В. Перлина українських Карпат (Озеро Синевир). / В. Масенко. // Однокласник. – 2020. - №8 – 9. – С 9 – 11.

Майже усі ми полюбляємо солоденьке. Шоколадні батончики, цукерки, тістечка – як без них? Однак слід завважити, що надмірне вживання солодощів є не тільки шкідливим, а ще й немодним. Адже нині у тренді здорове харчування. Тож як бути, якщо Ви дбаєте про своє здоров’я, але Вам дуже хочеться солоденького? Впоратися з цією «проблемою» Вам допоможе стаття «Корисне чи смачне? Будь у тренді!».




3.    Бебко Т. Корисне чи смачне? Будь у тренді! / Т. Бебко. // Однокласник. – 2020. - №8 – 9. – С 46 – 47.

Ну і на сам кінець вправні умільці зможуть здійснити невеличку подорож в «Пластилінову країну», де за допомогою пластиліну зможуть зліпити Сонечко, Гусеницю або звичайного Жука.

Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!



4.    Пластилінова країна (Комашки: Сонечко, Гусениця, Жук). // В гостях у казки. – 2020. - №9. – С 32. – 33.

Немає коментарів:

Дописати коментар