пʼятниця, 8 січня 2021 р.

 

        Журнальний барвограй



Любі діти! Пропонуємо вам познайомитися з періодичними виданнями, що надходять до Зіньківської бібліотеки для дітей. Журнали є різні. Для дівчаток та хлопчиків. Для зовсім маленьких, дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Розумних, веселих, вмілих. Іноді навіть для дорослих та серйозних. Уявляєте? І скільки ж їх! Аж очі розбігаються, щоб вибрати якийсь цікавий журнал та сісти у куточку і прочитати його від початку і до кінця.

Бажаємо  приємного та змістовного читання!




"В гостях у казки " – пізнавально - розважальний журнал для дітей. Друкує класичні казки, розмальовки, ребуси та загадки до казок,   надає поради щодо виготовлення саморобок.


 

"Ведмедик Баррі " - захопливий журнал підготує до школи дітей від 3 років. Разом із ведмедиком Баррі діти легко навчаться читання, математики, англ. мови, логіки, малювання. Дізнаються про таємниці тварин і рослин, поринуть у світ казок, зберуть свій ляльковий театр з улюбленими героями!




"Веселий Саморобкін"  – журнал для умійок майструвати щось руками. Тут безліч рецептів, схем та викрійок для майстрування з різних матеріалів, а також поради для маленьких художників та цікаві викрійки картонних моделей.




Журнал «Вигадуй, думай, грай» – видання для дітей від 9 до 12 років. Головна концепція – навчати та виховувати бавлячись. Тому кожна рубрика, кожен матеріал створений у легкій розважальній формі і несе пізнавальну інформацію для дитини. За відгуками батьків, діти, які тривалий час читають «Велику дитячу газету», краще засвоюють навчальний матеріал, у них з'являється інтерес до читання, вчаться користуватися словниками та відвідують бібліотеку. Адже на сторінках видання багато інтелектуальних та творчих конкурсів, літературних вікторин, призових сканвордів тощо. Особлива «фішка» «Великої дитячої газети» – величезна гра щономера, виконана колективом професійних художників, дизайнерів та філологів. Це не просто кидання фішок, але й розвиваючі завдання на логічне мислення та увагу. Передплатниками «Великої дитячої газети» є не лише діти, але й вчителі та вихователі.




"Візерунок у долонях " - журнал по рукоділлю для дівчаток віком від 7 років. Чудові прикраси та подарунки з бісеру, тканини, паперу, пластику, тощо. допоможе опанувати основи шиття, вишивки та плетіння. Допоможе вишивати орнаменти різних регіонів України.




"Джміль" - унікальний дитячий журнал, призначений для читання батьків з дитиною у родині, дитячому садку та початковій школі. Допоможе розвитку творчих здібностей, вихованню ерудованої, активної, щасливої дитини. Джміль допоможе в навчанні та вихованні дошкільнят та молодших школярів. Тут ви знайдете кращі художні твори сучасних авторів та класиків української літератури; нетрадиційні техніки образотворчого мистецтва; розвиваючі ігри; комікси на морально - етичні теми; сценарії свят та розваг.




Готуємо самі - готуємо смачно! Прості та доступні рецепти для всіх і кожного. Нагодуйте себе та своїх рідних смачненьким, прочитайте "Домашню кулінарію"!



"Жасмин" - захоплюючий журнал для дівчаток від 8 років, допоможе опанувати різні техніки рукоділля. Чудові квіти з паперу, ниток, тканини, вітальні листівки, вироби з бісеру, власноруч виготовлені подарунки для рідних та друзів. Знайомство з новими техніками та матеріалами. Майстер-класи, смачні рецепти, конкурси, поради.




"Zадавака" - кольоровий тижневик для дітей 8-14 років. З нього ви дізнаєтесь багато цікавого і корисного, отримаєте поради і допомогу у підготовці домашніх завдань.



"Івасик - Телесик"  для малят - казковий журнал для ігрового розвитку дітей від 3 років. Українські казки по-новому. Весело підготує до першого класу. Розвивальні саморобки. Англійська з малюнками, конкурси, призи.




"Колобочок"  – журнал літературного спрямування для дітей. Містить віршики та казки для читання, загадки та вправи, викрійки до нескладних саморобок.




"Колосок" - всеукраїнський науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва.



"Колосочок" – розповість найменшим читачам про явища природи, рослини, тварин, Землю та космос.

Дослідницькі та творчі завдання, досліди, дитяча творчість та проекти.




"Кузя" - кольорове пізнавально - розважальне видання для дітей. Різноманітні головоломки, пригоди, кросворди, ребуси та безліч інших цікавинок.




"Малятко" – один з найстарших дитячих журналів України, який досі не втрачає актуальності. В ньому можна прочитати чудові класичні вірші, оповідання та казки для дітей. Традиційна маляткова саморобка, яку складало не одне покоління читачів.




"Моє хобі " - дитячий розважально - пізнавальний журнал, який допоможе знайти своє хобі. У кожному номері - багато цікавої інформації з різних галузей знань, майстер - класи, кросворди, головоломки, конкурси.




«Однокласник» є найстарішим дитячим журналом України. Безперервно виходить з жовтня 1923 року. В «Однокласнику» поєднують освітню, пізнавальну та розважальну тематики. Значну частину друкованого видання займають статті активних читачів. У журналі неодноразово проводили конкурси серед читачів, найпопулярнішим з яких став «Твій погляд» - серед юних журналістів у номінаціях «Текст» і «Фото».


 


"Пізнайко" від 6 років – розважально-пізнавальний журнал для дітей від 6 років. Містить цікаві факти про навколишній світ, вірші та оповідання, головоломки та задачки до теми номера, а також нескладні ігри.


 
  

«Шкільна бібліотека» – щомісячний практичний журнал, адресований бібліотекарям загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ), ліцеїв, гімназій, професійно - технічних навчальних закладів, дитячих та юнацьких бібліотек, педагогам та учням.



"Яблунька " – пізнавально - розважальний журнал природничого спрямування для дітей середнього шкільного віку. В ньому – цікаві факти про навколишній світ, оповідання та вірші, а також головоломки, викрійки саморобок та поради для умійок.


Немає коментарів:

Дописати коментар