четвер, 16 вересня 2021 р.

Перемога в обласному конкурсі 

«Найкращий читач Полтавщини 2021»





15 вересня наші талановиті юні користувачки - учениця Зіньківського ліцею ім.М.К.Зерова Джувага Віра та учениця Проценківської ЗОШ І-ІІІ ст. Пантюх Олександра відвідали Полтавську обласну бібліотеку ім.П.Мирного,  де як переможці І (відбіркового) етапу взяли участь в ІІ (обласному) етапі обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини 2021».

Програма конкурсу складалася з чотирьох етапів – тестів. Після кожного етапу, журі виставляли бали. В перервах дітей розважали живі літературні герої, проводилися фізкульт-хвилинки «Зніми напругу», на інтерактивній дошці діти малювали мультяшного героя Левенятка, відгадували ребуси «Пізнай літературного героя», брали участь в майстер-класі, де у техніці орігамі створили паперову вишиванку. І на завершення знімали відео танців у ♪ ТіkТоk.

Учасники конкурсу проявили ерудованість, знання літератури шкільної програми та сучасних українських і зарубіжних письменників.

І найприємніша подія конкурсу для представників книгозбірень Зіньківської громади - здобуте Вірою Джувагою ІІІ місце серед учнів 6 класів. Вона була нагороджена Дипломом та цінним подарунком від Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації.

Вітаємо Віру з перемогою та бажаємо нашим юним користувачкам подальших перемог та цікавих подорожей у світ літературних героїв!






Немає коментарів:

Дописати коментар