четвер, 18 листопада 2021 р.

 Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Кожен з нас знає, що опинитися серед двієчників, мяко кажучи, неприємно. Але, якщо ви думаєте, що це вирок на все життя, то це зовсім не так. Адже історії відомо безліч прикладів, коли вчорашні двієчники ставали великими людьми. Стаття «Геніальні «двієчники»» познайомить вас із ними.




1.    Геніальні «двієчники» (Цікаві факти). // Задавака. – 2021. - 21. – С 3.


Любі читачі, чи здогадуєтеся ви, що для виготовлення одного зошита потрібно 0, 00035 дерева, а на тонну паперу потрібно 17 дерев? Але як із величезного дерева виходить красивий зошит або пачка білосніжних аркушів? Стаття «Секрети виробництва паперу» розкаже вам про це.




2.    Секрети виробництва паперу. // Задавака. 2021. - 21. С 9.


Для тих, хто хоче прикрасити свою кімнату, зробити власноруч вишуканий подарунок другу, або ще краще, колоритний експонат для шкільної виставки в нагоді стане стаття «Грибне панно з полімерної глини».




3.    Грибне панно з полімерної глини (Hand-Made). // Задавака. 2021. - 21. С 14.


Для дівчат, які ретельно слідкують за своєю зовнішністю і хочуть бути в курсі останніх трендів в світі сучасної молодіжної музики цікавою буде наступна стаття «Секрети краси BLACKPINK», яка розповість їм про Південнокорейський дівочий гурт BLACKPINK.





4.    Авдєєнко Ю. Секрети краси BLACKPINK (Південнокорейський дівочий гурт BLACKPINK) / Ю. Авдєєнко. // Однокласник. – 2021. - 11. – С 4.


Ці знані письменники в підлітковому віці не діставали на горіхи за погану поведінку і приносили додому якнайкращі оцінки. Батьки не могли нарадітися, яких зразкових мають синівСтоп, це точно не про наших сьогоднішніх героїв! Бо ж вони ще й як уміли влаштовувати різноманітні пригоди. Ви точно бачили їхні імена в підручниках з літератури (про них там пишуть, немов про святих, еге ж?), але вам  і на думку не спадало, що то були за «янголи» в підлітковому віці. Стаття «Шукачі пригод на свою голову» познайомить вас з ними J




5.    Вялкова В. Шукачі пригод на свою голову (Життєві пригоди Дж. Фенімора Купера, М. Твена, Р. Л. Стівенсона, Ж. Верна) / В. Вялкова. // Однокласник. – 2021. - 11. – С 30.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар