понеділок, 5 грудня 2022 р.

 

Наш захисник.

Ми хочемо жити в мирі

(Викладка літератури)




6 грудня українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги.



Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!




З нагоди цього надважливого свята для нашої країни у читальному залі відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» діє викладка літератури «Наш захисник. Ми хочемо жити в мирі».





Немає коментарів:

Дописати коментар