пʼятниця, 23 грудня 2022 р.

 

            «Подорож по країні Новорічній»


 Самим сімейним, теплим і радісним святом вважається Новий рік.  Усі чекають новорічного чарівництва. Багато хто вірить, що новорічна ніч виконує бажання. Особливо чекають це свято діти, адже саме вони отримують під ялиночку багато цікавих подарунків. Люди посилають вітальні листівки своїм родичам і друзям, а також роблять один одному сюрпризи.

   Все місто готується до цього чарівного свята. Зимові вулиці прикрашають різнокольоровими гірляндами.  У будинках наряджають новорічні ялинки-найголовніші символи Нового року. У святковій мішурі й блискучих кулях, вони красуються в кожній родині.

   Дітлахи старанно пишуть Святому Миколаю свої прохання про подарунки, які хотіли б отримати. І  ось, останні дні в школі минають. Настають зимові канікули. Всі з азартом готуються до довгоочікуваних новорічних свят .

   Працівниками відділом обслуговування дітей організовано  книжкові виставки –інсталяції « Подорож по країні новорічній» та « З новим 2023 роком», де представлені книги на зимову тематику. Тож запрошуємо юних користувачів відвідати нашу книгозбірню та вибрати цікаву книгу на зимові канікули.




 


  Нехай Новий Рік принесе у ваше життя багато нових звершень, міцне здоров’я, любов та мир. Нехай кожен місяць наступного року буде яскравим та незабутнім, а чудеса трапляються частіше, ніж ви про них мрієте! З Новим Роком!


Немає коментарів:

Дописати коментар