вівторок, 31 січня 2023 р.

 

«Подорож у Читай-місто»


Коли від довгих прогулянок приємно болять ноги, а за вікном збирається темрява, саме час влаштуватися у кріслі та відкрити гарну книгу. Тож запрошуємо наших юних читайликів до дитячого відділу КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» ознайомитись та прочитати книги представлені на виставці нових надходжень «Подорож у Читай-місто».

Пропонуємо звернути увагу на такі книги:


 «Блог чи життя?» авторки Софі де Вільнуазі. Ця книга про п’ятнадцятирічну дівчину Лею Мюллер, яка  мешкає у провінційному містечку Франції. Вона захоплюється високою модою і створює власний модний блоґ Але своє життя Лея вважає надто нудним і непривабливим, тож вона «позичає» зіркове життя однієї модної блоґерки і дописує під ніком Шайна. Модні покази, відомі бренди, захопливі подорожі, вишуканий одяг - мрія, а не життя.

 «Аргонавти» автора Степана Працюка. Цікава книга  для підлітків, які переживають природний інтерес до протилежної статі й пов’язану з цим бурю емоцій - тож, природно, в героях книжки, їхніх думках, мріях і вчинках шукають відповіді на власні численні запитання, проблеми, комплекси, мрії та сподівання. А також для їхніх батьків, які, познайомившись із почуттями героїв книжки, зможуть краще зрозуміти емоції власних дітей.


«НЛО за селом» авторки Наталії Бонь. Ця весела, цікава та динамічна книжка розповість про невпізнані літаючі об’єкти, які приземляються там, де їх не мають побачити. І звичайно, роблять вони це вночі. Проте якщо НЛО вирішило здійснити посадку за селом Біленьким, таємниця навряд чи залишиться таємницею. Іншопланетні прибульці вирішили завоювати Землю, але в нашої планети є відважні захисники.

Чекаємо на зустріч у бібліотеці!



Немає коментарів:

Дописати коментар