середа, 23 серпня 2023 р.

 

"Нехай у кожної дитини живе любов до України"

(до Дня Незалежності України)

 

     День Державного прапора та День незалежності України – два надзвичайно значущі для українців державні свята, які щорічно відзначаються наприкінці серпня, 23 та 24 числа.

    Державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Український прапор – сьогодні це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України.

            24 серпня 1991 року продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні Верховна Рада Української Республіки урочисто проголосила Незалежність України та створення самостійної української держави. З того часу весь український народ відзначає державне свято - День Незалежності.

     Цьогоріч 32-а річниця Дня  Незалежності України має для всіх українців особливе значення.  Сьогодні минає 547 доба героїчного спротиву українського народу за нашу свободу , як і багато попередніх поколінь, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Тисячами життів Україна платить високу ціну, щоб відстояти свою незалежність та право самостійно будувати світле майбутнє. 

    Напередодні Дня Незалежності бібліотекарі  відділу обслуговування дітей «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка»  підготували книжковий перегляд "Нехай у кожної дитини живе любов до України" до Дня Незалежності України  для  гостей та дітей нашого міста. Дізнатися більше про День Незалежності вам допоможуть Брати Капранови з "Мальованою історією Незалежності України", Тараненко Ірина "Ці дивовижні українці" та різні цікаві ілюстровані енциклопедії про нашу Батьківщину

    Зі святом! З днем Незалежності!!! Бажаємо нашій  Україні миру, стрімкого розвитку, успішного майбутнього та швидкої відбудови! Хай підростаюче та майбутнє покоління нашої неньки завжди пишаються своєю Батьківщиною, а зірка свободи та миру завжди освітлює шлях нашої країни!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар