четвер, 3 серпня 2023 р.

 

«Подорож до Юрського періоду»

   Рушаймо в подорож до одного з найдавніших періодів в історії нашої планети. У світ, що панував задовго до появи першої людини. У часи абсолютної краси та неймовірної небезпеки — у Юрський період.

   Мільйони років тому, по землі ходили динозаври, великі і маленькі, хижі і травоїдні. Нам досі відомо про них не так вже й багато, адже все, що у нас є - це їх скам'янілі останки, які цілі епохи лежали десь під ґрунтом. За такими знахідками досить складно зрозуміти, що з себе представляли динозаври, яким належать ці кістки, загадкові істоти, які немов зійшли з дитячих малюнків, але існували насправді.

   На щастя, палеонтологи (науковці, які вивчають викопні рештки рослин і тварин давнього минулого) вже зібрали і класифікували чимало старих кісток, і склали цілі енциклопедії древніх ящерів.


   Арт-студія « Лайк» у відділі обслуговування дітей «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка» провели майстер-клас з малювання «Подорож до Юрського періоду» для наших маленьких книголюбчиків, в тому числі і дітки з сімей внутрішньо переміщених осіб.  Діти дізналися багато цікавого про період, в якому жили динозаври, з розповіді, відеоролика та енциклопедій, які знаходяться у нашій книгозбірні. А також намалювали фантастичний малюнок динозавра Юрського періоду.






Немає коментарів:

Дописати коментар