середа, 25 жовтня 2023 р.

 

Золоті листочки для чарівної україночки

(майстер-клас)

Жовтень - по-осінньому теплий, яскравий. Цей період осені не дарма називають золотим, адже в природі відбуваються великі перетворення. Якщо  влітку переважним  кольором вважається зелений, то цей осінній місяць  має жовтий окрас листя і трави, що нагадує золото.

         Золотава осінь наче примхлива дівчина: то сонце світить - і не відрізниш від літа, то дощ ллє як з відра - і закутуєшся в теплий пледик.

У дні осінніх канікул  ми запросили маленьких користувачів з нашої «Студії арт-Лайк» на майстерклас «Золоті листочки для чарівної україночки» до відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка».

Діти весело провели час, читали вірші про осінь, розгадували осінні загадки та власноруч робили аплікацію з природніх матеріалів.




Кожен з нас вибирає, як він проведе осінь, і що для нього означає ця весела і водночас сумна пора року. Усе залежить лише від вас. Вмійте цінувати кожну хвилину життя, втілюйте мрії в реальність, не бійтеся чогось нового - і тоді навіть похмурий місяць буде здаватись яскравим та сонячним.  


Немає коментарів:

Дописати коментар