вівторок, 28 листопада 2023 р.

 

Талант+наполегливість=перемога

Вже не перший рік у відділі осблуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка» працює бібліотекар Інна ЛИСАК, фахівець своєї справи, яка завжди з посмішкою зустрічає наших маленьких користувачів та допомагає їм обрати книги, що потім стають для малечі улюбленими. Бібліотечні заходи Інни Василівни – це завжди цікаво, креативно, з  «родзинкою». А ще наша колега талановитий художник та майстер хенд-мейду, яка неодноразово брала участь у міських ярмарках майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, є постійним учасником обласних та Всеукраїнських конкурсів.

Останні дні листопада принесли для нас прекрасну новину – Інна Василівна стала лауреатом І ступеня Всеукраїнськогог двотурового  онлайн конкурсу образотворчого мистецтва «Патріотична палітра» у віковій категорії –«дорослі» з конкурсними композиціями «Мальви» та «Перемога наша квітами розквітне».



 Радіємо за колегу та щиро бажаємо Інні Василівні ще багато-багато здобутків, віримо, що чарівна сила мистецтва теж вносить свій вклад у перемогу над ворогом!


Немає коментарів:

Дописати коментар