вівторок, 26 березня 2024 р.


Весняний  шаховий турнір


 А чи знаєте ви, яка гра вважається в світі найінтелектуальнішою? Гра, що не набридла людям за довгі 5 тисяч років? Її ще називають королевою серед ігор… Може тому, що в неї полюбляли грати практично всі королі? А сьогодні вона є абсолютно доступною, нею захоплюються і дорослі, і діти…

         Здогадалися? Так - це ШАХИ!

         Шахи поєднали в собі мистецтво, спорт та науку. В цю гру можна грати будь-де: в парку, з комп’ютером, у бібліотеці серед книжкових полиць…

         25 березня відбувся шаховий турнір для учасників шахового гуртка, який уже декілька років працює при ВОД КЗ «Зіньківська публічна  бібліотека ім.В.Г.Короленка». Очолює його талановитий керівник, гросмейстер Олександр ПАУК.

         Долаючи хвилювання, кожен учасник прагнув до перемоги. Їх підтримували вболівальники, які завітали на захід. Змагання пройшли в теплій, дружній обстановці, де гравці і вболівальники отримали справжнє задоволення від гри!

Юні учасники показали свої знання та визначили найсильнішого. Усього за шахматною дошкою позмагалися 13 дітей.



Переможці турніру були нагороджені  грамотами та медалями!

Почесне третє місце зайняв ЗАЛУЖНИЙ Тимофій; друге місце здобув ШУМ Ярослав; кращим виявився справжній гуру шахів, який  зайняв перше місце у турнірі – КОЛІСНИК Даніїл. 



     Переможців щиро привітала т.в.о. начальника відділу культури  та спорту виконавчого комітету Зіньківської міської ради Наталія БОРИСЮК. Вона, зокрема, подякувала учасникам за те, що вони знайшли час і  можливість взяти участь у  турнірі та побажала їм гарних канікул і нових перемог! 


Немає коментарів:

Дописати коментар