четвер, 14 травня 2020 р.

День кар`єри ЄС


Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську та учнівську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться  15 травня 2020 року. Співорганізаторами події є Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості.

«День Кар’єри ЄС» - це публічний захід, учасниками якого є представники місцевої влади, місцевий та регіональний бізнес, представники регіональних торгово-промислових палат, бізнес-асоціацій, молоді підприємці, представники європейських програм і проектів, що діють в регіоні, представники мереж ЄС, громадські активісти, освітяни тощо. Під час «Дня кар’єри ЄС» обговорюється впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей. «День кар'єри ЄС» успішно відбувається щорічно у 15 містах протягом останніх чотирьох років. Зазвичай у кожному заході беруть участь 400-600 представників учнівської та студентської молоді: студенти, старшокласники, члени євроклубів та молодіжних громадських організацій. У Кіровоградській області та м. Кропивницькому «День кар’єри ЄС» відбудеться вперше.

У рамках події учасники отримають поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід. Передбачені професійні тренінги і панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція».

Під час заходу гості зможуть дізнатися про: світові та українські тенденції на ринку праці; про вплив європейської інтеграції на очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців; учасники дізнаються про пріоритети політики Європейського Союзу (EU Green Deal, Industry 4.0 тощо) та тренди, які вони створюють; учасники мереж ЄС поділяться успішними історіями про те, як використовують широкі можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи бізнес за підтримки ЄС.
Важливою метою заходу є представлення кращих практик сприяння зайнятості молоді, встановлення партнерства між бізнесом, закладами освіти, органами влади у сприянні розбудові кар’єрного шляху молоді, надання послуг із профорієнтації, розвиток молодіжного підприємництва.  
З програмою заходу можна ознайомитися тут https://www.facebook.com/events/811648552680433/

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» проходить рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні», що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

Представництво Європейського Союзу в Україні
Адреса: вул. Володимирська, 101, 01033 Київ, Україна
тел:  +38 044 39 08 010, факс: +38 044 39 08 015
Європейський Союз складається з 28 держав-членів та їхніх народів. Це унікальне політичне та економічне партнерство, засноване на цінностях поваги до людської гідності, свободи, рівності, верховенства права і прав людини. Понад п’ятдесят років знадобилось для створення зони миру, демократії, стабільності і процвітання на нашому континенті. Водночас нам вдалось зберегти культурне розмаїття, толерантність і свободу особистості. ЄС налаштований поділитись своїми цінностями та досягненнями з країнами-сусідами ЄС, їхніми народами, та з народами з-поза їхніх меж.







Для участі в онлайн-заходах, будь ласка, заповніть відповідну Google-форму:


Подія
Посилання для реєстрації
Панельна дискусія: «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

11.00-12.50

Лінк прямої трансляції:
Тренінг 1. «Розвиток навичок комунікації як запорука успішного кар‘єрного зростання»

12.50-13.30
Тренінг 2. «Лідерство та робота в команді: як це працює»

13.50-14.30

Тренінг 3. «Ідеальні резюме та супровідний лист очима HR»

14.40-15.20

Тренінг 4 «Молодим працівникам на замітку: що слід знати про себе, щоб вдало будувати кар'єру»

15.30-16.10

Тренінг 5. «Як створити успішний бренд?»

16.20-17.00


  




https://www.youtube.com/watch?v=-Ptg587b238
https://www.youtube.com/watch?v=oMsmqR9CUHo

Немає коментарів:

Дописати коментар