середа, 19 квітня 2023 р.

 

Палітра мистецтва

(виставка-вернісаж)

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки,

музики, малюнка, фантазії, творчості. 

Сухомлинський В.О.

Мистецтво дарує нам знання, мудрість, досвід інших великих людей. Воно може дати нам відповіді на будь-які запитання, робить нас більш позитивним та щасливими. Це оптика, через яку ми бачимо світ та себе у цьому світі. Мистецтво розвиває особистість, зокрема такі якості, як уява та творчий підхід до життя.  

Для того, щоб зробити мистецтво частиною життя дітей, потрібно займайтися  творчістю разом з ними, слухати  музику, танцювати, малювати, співати, читати книги про художників, архітекторів, скульпторів.

Даючи дитині кольорові олівці, фарби або пластилін, ми стимулюємо її руховий, сенсорний, інтелектуальний, емоційний та особистісний розвиток. Батьки таким чином отримують безцінний витвір мистецтва, вартість якого з роками тільки зросте.  

У відділі обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка» відкрилася  творча виставка «Палітра мистецтва», де представлені роботи учнів арт-студії «Лайк» та їх керівника Лисак Інни. 

Запрошуємо наших юних талантів на виставку-вернісаж зі своїми творчими роботами.

Кожній людині властиво прагнення до прекрасного. Мистецтво прикрашає наше життя, робить  яскравішим. Отже, його значення та роль складно переоцінити. Справжнє мистецтво є вічним. Воно надихає людину на добрі справи та служить невичерпним джерелом натхнення.



Немає коментарів:

Дописати коментар