четвер, 6 квітня 2023 р.

 

Подорож з улюбленими героями мультфільмів

(відеокруїз до Всесвітнього дня мультфільмів)

 


         Чи бувають діти, які не люблять мультиків? Веселі, кумедні та симпатичні персонажі так захоплюють! Тим паче, що в багатьох із них є свої таємниці.

         Мультик - це жива казка. Для дитячої свідомості це не вигадка, а оживша реальність, в якій існують всі герої. І зовсім не важливо, яке дійство розвивається на екрані, адже стежити за яскравими персонажами так цікаво!

         Персонажі улюблених мультфільмів - друзі дитини. Вони вчать її взаємодіяти з навколишнім світом, формують уявлення про добро і зло, вчать справлятися з труднощами.

 


Про що мультфільм "Везіння":

Мелані – добродушна дівчинка, яка вважає, що вона є абсолютною невдахою. У неї буквально все валиться з рук. Її ранок починається з розлитої гарячої кави, вона може спіткнутися об поріг, робота мрії вислизає прямо з-під носа, а день закінчується гучним скандалом із сусідами, яких вона затопила. Героїня мультфільму «Везіння» практично зневірилася і вирішила, що білої смуги їй не бачити як своїх вух. Постійні невдачі йшли за нею безмовною тінню, що викликало в її голові величезні сумніви. Коли надія практично зникла, сталося несподіване диво. Мелані потрапляє у паралельну реальність, де зустрічає магічних істот із дитячих казок. Вона постала перед ними справжнім героєм, який урятує їх тендітний світ. Магічна країна під загрозою. Порятунок може прийти лише з великою світлою силою. Мелані поєднує свої зусилля з новоспеченими друзями і вирушає на пошуки справжньої удачі, про яку мріяла все життя…

        👉 https://uakino.club/filmy/subtitles/14885-veznnya.html




Про що мультфільм "Я - панда":

Нещодавно Мей Лі виповнилося тринадцять. Вона – впевнена у собі й симпатична дівчинка. Ось тільки її розриває між бажанням зберегти старанність та слухняність свого темпераменту для улюбленої мами та спробами впоратися з невизначеністю та справжнім хаосом, які характерні для підліткового віку. Героїні мультфільму «Я - панда» довелося зіткнутися з постійними змінами у її життєвих інтересах та стосунках. До того ж у її тілі вирували підліткові зміни. Але вишенькою на торті стало те, що кожного разу, варто було дівчинці сильно розхвилюватися, вона миттєво перетворювалася на величезну панду червоного кольору. Чи зможе тендітна юна красуня приборкати свій темперамент і до чого зрештою призведуть ці перетворення?

          👉 https://uakino.club/cartoon/features/14438-ya-panda.html




Про що мультфільм "Лоракс":

Дії мультфільму переносять в далеке майбутнє, в якому світ зазнав кардинальних змін. Тепер все навколо зроблено з пластику, зелень не справжня, чисте повітря можна купити у пляшці. Живучи в новому світі люди можуть все міняти на свій розсуд простим натисканням кнопки.

Але одного разу все змінюється, коли Закоханий хлопчик Тед, вирішує знайти і подарувати своїй коханій справжнє живе дерево. Для цього хлопчиську доведеться пройти через безліч перешкод і випробувань, пережити чимало пригод, а найголовніше знайти собі вірного помічника, адже така справа одному не під силу.

          👉 https://uakino.club/cartoon/features/1985-loraks.html




Про що мультфільм "Легенди нічної варти":

«Легенди нічної варти» (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole) - відмінне фентезі від Зака ​​Снайдера, яке сподобається і дітям і їх батькам. Хоча ніхто і не очікував від творця Пеплуму '300 спартанців' нічого путнього в жанрі анімації. Проте вийшов гарний мультфільм, добрий і трохи наївний. Кожен кадр цього мультфільму доведений до досконалості. Сови виглядають приголомшливо, а краєвиди настільки реалістичні, що відчуваєш себе так, ніби знаходишся всередині картини. Останнім часом всі повнометражні мультфільми в більшій чи меншій мірі гумористичні. У цьому мультфільмі Ви не побачите нічого комедійного. І це приємно, тому що трошки вже набридли ці жарти. Добрі, гарні й мудрі сови живуть в своєму королівстві спокійно і безтурботно. Але в один жахливий день жорстокі сови з сусіднього королівства вирішують напасти на них. І мирному життю добрих сов приходить кінець. Чим же закінчиться ця боротьба добра зі злом? Чи буде ця казка зі щасливим кінцем?

👉 https://uakino.club/cartoon/features/2717-legendi-nchnoyi-varti.html




Про що мультфільм "Ваяна / Моана":

У мультфільмі «Моана», більше двох тисяч років тому на одному з островів посеред Тихого океану жила дівчинка на ім'я Моана Ваялікі. Її батько був могутнім вождем племені, проте через фатальну випадковість він і всі інші члени його сім'ї покинули острів, залишивши маленьку Моану зовсім одну.

Довгі роки дівчинка мріяла повернутись до рідних, і ось прийшов час втілити її дитячі мрії. Напівбог Мауї обіцяє їй допомогти в пошуках сім'ї, і разом з нею відправляється в небезпечну і довгу подорож. Щоб відшукати чарівний острів, героїні і її вірному супутнику доведеться подолати чимало перешкод: переплисти цілий океан, зануритися на його дно, битися з морськими чудовиськами, проявивши витривалість і терпіння. Відданий і завжди життєрадісний Мауї готовий захищати дівчинку до останніх сил, проте в напруженій пригоді він не завжди зможе бути поруч.

Щоб знайти сім'ю, Моана повинна розгадати загадки, приховані в старовинних переказах і легендах її рідного острова, а також закінчити благородну справу, розпочату її знатними предками.

👉 https://uakino.club/cartoon/features/933-vayana-moana.html




Про що мультфільм "Королівський коргі":

Головним героєм чудового сімейного мультфільму «Королівський коргі», як неважко здогадатися з назви, є славний представник цієї собачої породи, що стала знаменитою після того, як вони з'явилися у Її Величності Єлизавети Другої, а саме чудовий песик на ім'я Рекс. Жив він собі в королівському палаці не тужив, тішив своїх вінценосних господарів, був у них мало не головним улюбленцем, і в один далеко не прекрасний день ... загубився на вулиці.

І ось такий чудовий світ починає обертатися до Рекса дуже неприємною стороною. Тут потрібно вміти стояти за себе, кожну хвилину доводити свою хоробрість. Але Рекс проявить всі свої найкращі якості, з гідністю вийде з колотнеч і пригод і покаже всьому собачому світу Лондона, що таке Королівський Коргі! У мультфільмі цьому просто чудова анімація, головний герой викликає виключно теплі почуття, його пригоди дуже цікаві і будуть дивитися глядачами від 1 до 85 років з неослабною цікавістю, так що всій вашій родині є гідне заняття на найближчі півтори години!

👉 https://uakino.club/cartoon/9987-korolvskiy-korg.html

Бажаємо приємного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар